3 gode SEO råd til at sparke julesalget i gang!

3 gode SEO råd til at sparke julesalget i gang!

Skrevet af Sasa Kovacevic d. 27-09-2016 kl. 13:41
Efteråret er over os, og der er ikke længe til julesalget sparkes i gang. For at sætte det hele i gang kommer der her 3 gode råd til dit SEO arbejde.

Google anvender mange hundrede faktorer, når de hjemmesider skal ”rankes” i søgemaskinernes søgeresultater. Det er derfor en samlet helhed af hele SEO arbejdet, der tæller når Google vurderer siden. SEO kan udarbejdes på mange forskellige måder, men inden for cirka de samme rammer. Her er 3 gode råd, der nyttige at tænke over i dit SEO arbejde. Disse 3 punkter dækker ikke hele SEO arbejdet, men giver en forsmag på hvilke SEO faktorer der i den grad kan skabe afkast på din hjemmeside!

1. Benyt et funktionelt CMS system

Inden der kan startes med at udfører et godt stykke SEO arbejde, er det vigtig at vælge et CMS system der er funktionelt, og som passer til formålet med hjemmesiden. Der er forskel på de forskellige CMS systemer på markedet, og det er i den forbindelse vigtigt, at vælge det rigtige inden der startes med at lave content. Et godt CMS system er Wordpress, hvilket er nemt og overskueligt at benytte. Der findes utroligt mange spændende plug-ins, hvilket gør systemet sjovt at skulle udforme. Det er muligt at læse mere om Wordpress systemet her

2. Optimér teksterne på siden

Når der snakkes om optimering af tekster på hjemmesiden, er det ikke nok at optimere teksterne i selve artiklerne, der bliver uploadet på hjemmesiden. Det er blandt andet vigtigt at vælge en Title, der sælger din hjemmeside bedst muligt i søgeresultaterne. En Title er den tekst, der står over URL´en på din hjemmeside. Det er ligeledes vigtigt at udarbejde en Meta-description der fanger læserens blik, og oplyser de vigtigste punkter, som din hjemmeside har at byde på. Gode overskrifter er også et punkt, der er vigtig for Googles navigering rundt på hjemmesiden. Dine overskrifter fortæller Googles computere, hvad hver enkelt af dine sider handler om, og kan på den måde navigerer rundt i, hvad du syntes er vigtigt at ”ranke” på i søgeresultaterne. ALT – Billedteksterne Billedteksterne er den (ALT) tekst der linkes til de billeder, der sættes ind på hjemmesiden. Hvis der er mange billeder på hjemmesiden, kan det være et rigtigt godt virkemiddel overfor Google. Ved at sætte en ALT tekst ind på billedet fortælles der til Google, hvad billedet omhandler, og det kan på den måde optimerer den ”ranking” der ønskes. 3Dstore er en hjemmesiden der sælger 3D printere af høj kvalitet til billige penge, og har derfor en helt masse billeder der illustrerer deres produkter. Ved at sætte ALT tekster ind på hvert billede, fortæller de Googles computere hvad billederne omhandler, hvilket hjælper SEO arbejdet. Læs mere om optimering af julesalget her

3. Caché – Hastighed og brugeroplevelse

Der er ingen i verden, der syntes om en langsom hjemmeside. Det er derfor utroligt vigtigt, at have en ordentlig hastighed på hjemmesiden. En hurtig hjemmeside udviser kvalitet både over for brugerne og samtidig overfor Googles computere, der indekserer hjemmesiden. Caché er et plug-in der med fordel kan installeres i CMS systemet. Caché hjælper med at holde hjemmesiden hurtig og gnidningsfri, hvilket er i alle interesse. En anden måde at løse problemer med hastighed, er ved at komprimerer billederne på siderne. Ved at installere Kraken.io. komprimeres billederne på hjemmesiden automatisk, og der vil på den måde ikke bruges samme loading energi på dem som tidligere.    

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.