I et samarbejde med:

partnere
Da vi gik fra én til to og omsætningen fordoblede

Da vi gik fra én til to og omsætningen fordoblede

Skrevet af Gitte Olrik d. 11-06-2018 kl. 16:09

Overskriften kan måske lyde som titlen på en cheasy popsang, men det er nu engang ramme alvor for mig og min virksomhed, Noru.dk. Efter at jeg i et år selv havde varetaget alt fra online markedsføring, pakning af ordrer og fakturering, var det på tide at få en hjælpende hånd - og hvilken håndsrækning! 

For ca. tre måneder siden skrev jeg et indlæg om mødet med min første medarbejder fra forløbet i Google Succes Online Digital Koordinator. Sidenhen har rejsen været eksponential og SÅ(!) lærerig for mig, min virksomhed og ikke mindst for min første medarbejder. 

Jeg deler i dette indlæg et par tanker, som jeg gjorde mig, da jeg skulle ansætte en Google Succes Online Digital Koordinator. 

 • En der kan koordinere hele min digitale indsats
  • Det var vigtigt for mig, at min første medarbejder kunne gå bredt og arbejde med hele min digitale tilstedeværelse. Noru.dk er til stede på flere kanaler (bl.a. Facebook, Google og Instagram)
    
 • Kemi er afgørende 
  • Når man går fra én til to i en virksomhed skal kemien selvfølgelig være i orden. Inden jeg deltog på matchmakingen havde jeg forberedt mig ud fra tilsendte kandidatbrief. Ud fra den havde jeg fundet en håndfuld kandidater, som jeg var meget interesseret i. 
    
 • Afklaring af ansættelsesmuligheder hjalp helt vildt
  • Det er helt naturligt at overveje de økonomiske konsekvenser ved at ansætte en medarbejder, når man er en lille virksomhed. Det gjorde jeg også, men jeg vil sige, at der var hjælp at hente. Praktik og løntilskud var for mig og min virksomhed den helt rigtige start. Nu er vejen banet for et succesfuldt og langvarig ansættelse. 
    

Blod på tanden 

​​​​​​​Ja, jeg har faktisk mere blod på tanden til at ansætte og ikke mindst udbygge min webshop. Når vi kommer et par måneder længere frem, vil jeg kraftig overveje, hvorvidt jeg skal ansætte min tredje medarbejder. Alt efter hvilken rolle han eller hun skal have, vil jeg bestemt deltage på en matchmaking med Google Succes Online Digitale Koordinatorer igen.

Tilmeld din virksomhed matchmaking med Digitale Koordinatorer i København d. 20 juni

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle omkostningsfri aktiviteter direkte i din indbakke.