Den digitale vej mod fremtiden på EAAA

Den digitale vej mod fremtiden på EAAA

Skrevet af Google Succes Online d. 18-05-2017 kl. 09:55
Kategorier: Studerende, Succes Online

Af: Anders Bachman Jensen, stud. markedsføringsøkonomi, Aarhus Ervhervsakademi (EAAA)

Hvor skal min uddannelse ende? Hvilken praktikplads skal jeg søge? Det er spørgsmål enhver studerende, på EAAA, dagligt må forholde sig til. På Erhvervsakademiet afsluttes studiet med virksomhedspraktik, hvilket forløber sig over et semester, hvorfor praktikpladsen har stor betydning for den studerende. Som studerende på markedsføringsøkonom, er det ingen undtagelse. Derfor tog enkelte af mine medstuderende og jeg, med kyshånd, imod Succes Onlines tilbud om et digitalt markedsføringskursus. Set tilbage, var kurset en klar succes. Kurset forløb over 3 dage, hver med spændende og inspirerende indhold. Repræsentanter fra Google, IVÆKST, Succes Online og forskellige virksomheder, herunder bl.a. SkatePro, fremlagde deres viden. Dagsordenen stod på Google AdWords, Analytics, søgemaskineoptimering- og markedsføring mm. Med andre ord ramte kurset plet, hos en allerede teknologi-glad markedsføringsstuderende. Det var tydeligt, at optimismen var stor blandt de 250 deltagere.

Godt klædt på til praktikpladsen

Jeg sidder i dag, efter kursusdage og online workshop, med en øget og mere omfangsrig forståelse af digital markedsføring. På baggrund af kurset og egen interesse, sidder jeg ikke blot tilbage med ny viden, jeg sidder tilbage med digitale færdigheder, jeg kan bruge i praksis. Yderligere har kurset bidraget til, at jeg fremadrettet vil fokusere på digital markedsføring. Kursets funktion er, for mig, en personlig fordel, når praktikpladsen skal søges. Jeg har adspurgt mig hos enkelte medstuderende, og konklusionen er klar, fordelene er tydelige. Jeg er pt. to semestre fra praktik, hvorfor praktikpladsen ikke er afgjort endnu. I mellemtiden præger kursets diplom min Linkedin profil og mit CV, imens flere kompetencer for digital markedsføring tilstræbes. Vil du også lære at beherske digitale værktøjer? Tilmeld dig Succes Online Summit den 29. maj i Aarhus her 

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.