Et godt år i Succes Online

Et godt år i Succes Online

Skrevet af Google Succes Online d. 21-12-2016 kl. 10:17
Kategorier: Succes Online

Med mere end 200 workshops i over 40 forskellige kommuner landet over, og ikke mindst tre store Summits i henholdsvis Aalborg, Kolding og København, har det været et begivenhedsrigt år. I løbet af 2016 har vi hjulpet mere end 5.000 små- og mellemstore virksomheder med at blive bedre til at se digitaliseringens mange muligheder.

Træning med resultater

97% af virksomhederne på Succes Onlines workshops vil foretage en eller anden form for digital ændring i sin forretning efter endt kursusforløb. Det indikerer, at deltagerne har fået motivation og værktøjer til at gribe mulighederne på nettet. Det er samtidig også et stort cadeau til vores undervisere, der virkelig formår at vise deltagerne, hvad de kan opnå på nettet.

Tilfredse kommuner

Succes Online har været stærkt repræsenteret rundt omkring i landet i 2016. Samarbejdet med kommuner og erhvervsråd har fungeret godt, og kommunerne har - ligesom de deltagende virksomheder - været glade for forløbets udbytte. I Svendborg er Finn Olsen, medlem af byrådet for Svendborg Lokalliste, glad for at være blevet en del af “et rigtig godt koncept”.

Han tilføjer derudover: Vi har haft mange forespørgsler og jeg er utrolig glad for, at alle virksomheder og forretninger har mulighed for at deltage i disse kurser og få de kompetencer, der er behov forsiger Finn Olsen til Ugeavisen Svendborg. Faktisk har interessen været så stor i Svendborg, at kommunen i samarbejde med Succes Online for ganske nyligt lagde endnu et kursusforløb i kalenderen, som på kort tid blev fuldt booket.

På Frederiksberg har kursusforløbet også været populært, hvilket glæder borgmester, Jørgen Glenthøj. Han udtaler i den forbindelse til Frederiksberg Bladet: “Det er godt, at byens virksomheder er glade for kursustilbuddet. Det bekræfter jo, at der er et stort behov for at blive klogere på de mange forretningsmuligheder, der ligger online”.

Hviler ikke på laurbærene

I 2017 lancerer vi den næste generation af Succes Onlines workshops under navnet: “Bliv bedst på nettet”. Den næste generation af træning er forankret i deltagernes aktuelle udfordringer og sigter mod at gøre dem blandt de bedste på nettet. Vi kommer hele vejen rundt om forretningen og hjælper deltagerne med deres digitale udfordringer. Vi har kategoriseret fem forskellige udfordringer:

  • Hjemmesidens teknik  
  • Hjemmesidens indhold
  • Sporing af data
  • Synlighed på nettet
  • Optimering og fastholdelse

Deltagerne bliver udstyret med en tjekliste, hvor de får overblik over deres digitale udgangspunkt. Tjeklisten hjælper til at prioritere de næste digitale handlinger. Med landets førende digitale eksperter ved vores side og i tæt dialog med deltagerne, har vi tilpasset format og indhold til at sikre størst mulig udbytte hos virksomhederne. “Bliv bedst på nettet” er et forløb, hvor vi blander forskellige læringsformer, så deltagerne får størst mulig udbytte. Vi stiller krav til alle involverede - også til deltagerne. Succes kræver fokus og ressourcer. Følg med her på siden. Efter nytår lancerer vi de første forløb i samarbejde med kommuner, erhvervsråd og vores partnere.

Ned med barrierer, op med kompetencer

I vores arbejde med SMV’ere har vi fundet ud af, at en af de største barrierer er, at vores virksomheder ikke kan finde de nødvendige ressourcer til at gennemføre deres indsatser. Vi vil derfor i 2017 sætte massivt ind for at træne den kommende arbejdsstyrke. Det betyder blandt andet, at studerende rundt omkring i landet vil blive tilbudt undervisning i brugen af de digitale værktøjer, som arbejdsmarkedet efterspørger.  I 2017 vil Succes Online derfor være koncentreret om to spor. Nemlig træning af små- og mellemstore virksomheder og udvikling af den kommende arbejdsstyrke.

Tak for et fantastisk 2016 i Succes Online

Succes Online vil gerne runde året af med et kæmpe stort tak til vores samarbejdspartnere ude i kommunerne, de lokale erhvervsråd og ikke mindst vores partnerkreds. Et særskilt tak skal der naturligvis også lyde til vores dygtige undervisere, der tager sig tid til at gøre landets SMV'ere endnu skarpere på nettet. Vi glæder os til et spændende 2017 - rigtig god jul!

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.