Fuld fart på kro og badehotel på Stevns

Fuld fart på kro og badehotel på Stevns

Fuld fart på kro og badehotel på Stevns

Skrevet af Google Succes Online d. 10-05-2017 kl. 10:15
Kategorier: Bliv bedst på nettet

Cirka 30 minutter fra Køge ligger Rødvig Kro & Badehotel med udsigt til Østersøen og Stevns Klint. Det kan for mange lyde som Danmarks måske nok smukkeste placering.  Kathrine Hendriksen, der er medejer af Rødvig Kro & Badehotel, deltog for cirka 3 år siden på Succes Online i samarbejde med Stevns Erhvervsråd. Siden har vækstkurven kun haft en retning for det atmosfærefyldte hotel i Rødvig på Sydsjælland.

Kro og badehotel med vækst

Kathrine og hendes medejer, Jonas, har drevet virksomheden i 9 år og tilbyder bl.a. ophold, a la carte restaurant, kurser og bryllupper. Inden deres deltagelse på Succes Online havde de ingen nævneværdige aktiviteter på internettet. De sidste 3 år har kro og badehotellet i Rødvig vækstet ca. 25% i omsætning og det skyldes deres arbejde med AdWords, Facebook-annoncering og tilstedeværelse på Instagram, siger Kathrine Hendriksen. Det stigende antal bookinger har bl.a. resulteret i, at kro og badehotellet har ansat 4 nye fuldtidsmedarbejdere som følge af væksten. “Succes Online har været vanvittigt godt, og vi har gået hjem og implementeret nogle af de ting, som blev gennemgået i undervisningen. Det var en øjenåbner for internettets muligheder for os”, Kathrine Hendriksen, medejer af Rødvig Kro & Badehotel. I dag arbejder virksomheden med et markedsføringsbudget, hvor 75% bruges til online markedsføring, mens de resterende 25% bruges til annoncering i bl.a. lokale aviser og turistguides.  

Fortsat online vækst i 2017

I 2017 budgetterer Rødvig Kro & Badehotel med en omsætningsvækst på 7%. Deres ambitioner følges tæt og de modtager løbende rapporter på deres booking-konverteringer fra deres website. De får løbende tilsendt rapporter på deres KPI’er fra Google Analytics, som studeres nøje i forhold til at justere mål og indsats.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.