Jesper Eiby: Spring ud i det!

Jesper Eiby: Spring ud i det!

Skrevet af Jesper Eiby Christoffersen d. 26-04-2016 kl. 07:55
Kategorier: Succes Online

I 2012 tog Google initiativ til Succes Online. Det gjorde vi fordi de små og mellemstore danske virksomheder ikke i lige så høj grad som forbrugerne og de store virksomheder, var hoppet med på den digitale bølge. Det så vi som et problem for Danmark, men også for den enkelte virksomhed. I 2013 afholdte vi den første workshop på Ærø, i samarbejde med Ærø Turist-og Erhvervskontor, siden da har vi besøgt 43 andre kommuner rundt om i landet. For tre uger siden rundede vi et nyt hjørne, da partnerne bag Succes Online slog dørene op for mere 1.200 mennesker fra danske SMV’ere i Øksnehallen. Vi er glade for, at så mange virksomheder mødte op for at give de digitale kompetencer et løft, og vi er overvældet over den store interesse og gejst, som I viste på dagen.

Vi håber, I har taget det næste skridt og omsat den store gejst til handling, og at I har givet jer i kast med de mange muligheder, der eksisterer online. Der ikke én gylden løsning. De virksomhederne, der er bedst i dag, er dem der sprang ud i det og justerede hen ad vejen. Synes I, det er en udfordring at gå i gang, forstår jeg jer godt. Men jeg kan kun anbefale, at I springer ud i det.

 

Der er hjælp at hente: Gratis e-learning og workshops

Heldigvis er der også hjælpe at hente. Succes Online tilbyder gratis e-learning på Det Digitale Værksted, der kan bruges af alle uanset kompetenceniveau, mål og baggrund. Klik her for at gå til Det Digitale Værksted. Derudover tilbyder vi i samarbejde med Københavns Kommune workshops, hvor I kan gå i dybden med specifikke emner. Der er rift om pladserne, og enkelte kurser er allerede fuldt besatte, så klik her for at tilmelde dig, mens det stadig er muligt.  

Eksperter giver tips og tricks til succes online

Derudover vil vores mange partnere, der hver især er eksperter inden for deres felt, fremadrettet benytte denne blog til at give tips og tricks til, hvordan I får succes online.

 
Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.