Mød første generation af de 'Digitale Koordinatorer'

Mød første generation af de 'Digitale Koordinatorer'

Skrevet af Google Succes Online d. 28-11-2017 kl. 16:13

I sommeren 2017 blev Hannah kandidat i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation og oplevede som så mange andre nyudklækkede kommunikatører, at konkurrencen om pladserne ude på arbejdsmarkedet var meget stor. Det var ikke fordi der var mangel på stillinger, derimod lå udfordringen i, at de krævede, at man havde mange års erhvervserfaring, og at man var stærk i diverse digitale værktøjer.

I Hannahs tilfælde, og sandsynligvis også i mange andres, havde hun haft diverse studiejobs samt udviklet en solid forståelse for det digitale landskab, og for hvordan digitale medier kunne anvendes strategisk, men hun manglede viden om samt praktisk erfaring med digitale værktøjer som eksempelvis Google Analytics og Google Adwords.

Hannah tog derfor sagen i egen hånd og stiftede i den forbindelse første gang bekendtskab med Succes Online og deres digitale værktøjskasse. For at udvide sin forståelse for digital markedsføring gennemførte hun Succes Onlines certificering, der introducerede hende for bl.a. Google Analytics, Google Adwords, SEO og videomarkedsføring.

Ikke lang tid efter til et møde på sit jobcentret blev hun gjort opmærksom på "Bliv Digital Koordinator"-forløbet, der også blev udbudt af Succes Online, hvilket hun kort efter startede på. 3 intensive og lærerige uger fulgte, hvor Hannah og 44 andre kursister blev en certificering i Google Analytics og en stor digital værktøjskasse rigere.

 

Et digitalt kompetenceløft der styrker både cv og mindset

På kurset "Bliv Digital Koordinator" kom i alt 45 kursister helskindet gennem et curriculum bestående af:

  • Webanalyse
  • Målsporing
  • Betalt og organisk søgemaskineoptimering
  • Og meget mere.

Emner som kun få havde stiftet bekendtskab med tidligere og i så fald i begrænset omfang. Efter endt forløb gik Hannah og de andre, der nu kunne varetage opgaver som en Digital Koordinator, ud med certificeringer i Google Analytics og Succes Online, viden om annoncering og SEO samt praktisk erfaring med CMS, online markedsføring og webanalyse. Ikke nok med at alle deltagerne havde fået et kompetenceløft, der havde styrket deres cv, så var de også mentalt blevet stærkere og klar på at søge stillinger, de måske ikke havde følt de turde søge før. Det er nu et par uger siden at det første "Digital Koordinator"-forløb sluttede, og Hannah står meget stærkere end før hun deltog. Hun har landet aftale om både praktik og løntilskud i samme virksomhed og fået boostet både sit cv og mindset - det samme gør sig gældende for mange af hendes medkursister. Generelt for de nye Digitale Koordinatorer har over 50% fået aftaler i hus om virksomhedspraktik, løntilskudsordning eller ordinært job som følge af at have deltaget på det 3 uger lange forløb inklusive et matchmaking-arrangement, hvor 30 virksomheder mødte talstærkt op med henblik på at finde en digital koordinator.

Nyt Digital Koordinator-forløb i december

Eftersom projektet med første generation af 'Bliv Digital Koordinator'-forløbet gik så godt, gentages successen med et nyt forløb fra mandag den 4. december - og der er allerede fyldt op med kandidater! Har du derfor en virksomhed, der kunne trænge til et digitalt løft eller blot har interesse i at få en digital koordinator tilknyttet, så tilmeld dig allerede nu matchmaking-arrangementet den 15. januar 2018 fra kl 15.00-17.45 her.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.