Nyt Digital Koordinator hold står klar til at hjælpe virksomheder i digital nød

Nyt Digital Koordinator hold står klar til at hjælpe virksomheder i digital nød

Skrevet af Google Succes Online d. 05-01-2018 kl. 13:35

Det er et nyt år, og et nyt hold Digitale Koordinatorer står klar til at hjælpe virksomheder med at få bugt med deres digitale udfordringer. Ligesom på det første hold har disse Digitale Koordinatorer været gennem et tre-ugers intensivt undervisningsforløb, der har forbedret deres digitale kompetencer. De har modtaget undervisning i digitale værktøjer samt arbejdet med etableringen af hjemmesider og analysering af data. Dertil har de løst konkrete og digitale udfordringer for en reel virksomhed. De har fået endnu mere blod på tanden og står klar til at hjælpe virksomheder, der har brug for digitale kompetencer.

Overraskende mange virksomheder mangler digitale kompetencer

Sidste år foretog Succes Online en undersøgelse af små og mellemstore virksomheders kompetencemangel inden for digitalisering. Analysen blev foretaget blandt 206 respondenter fra et varieret udsnit af små- og mellemstore virksomheder i Danmark og viste, at 79% manglede digitale kompetencer for at kunne drive deres indsats online. Udfordringerne lå inden for områderne: 

  • hjemmesideudvikling og vedligeholdelse
  • digital markedsføring
  • projektledelse og digitale initiativer

Fagområder som de Digitale Koordinatorer undervises og trænes i at kunne beherske - hvilket gør dem til et oplagt match for virksomhederne.

Mød de Digitale Koordinatorer til et lukket event 

Står du selv med egen virksomhed eller er du ansat i en virksomhed der kunne have behov for et digitalt løft, har du nu mulighed for at finde en Digital Koordinator til et lukket event i København.

Mandag den 15. januar 2018 kl 15.00-17.45 kan du møde et hold topmotiverede Digitale Koordinatorer til et lukket matchmaking-arrangement i København. Arrangementet har fokus på digital vækst i små og mellemstore virksomheder og på at hjælpe ledige såvel som virksomheder med at få det optimale ud af digitalisering.

De Digitale Koordinatorer har ikke bare bagagen fuld af den nyeste viden om digitale værktøjer og relevante certificeringer - de brænder også for at trykke på de rigtige digitale knapper i en virksomhed. Samtidigt er virksomhederne nysgerrige og afhængige af at få de rette kompetencer ind.

Eventet er nr. to af sin slags og forventningerne er høje, da over halvdelen af virksomhederne, der deltog sidste gang vi afholdt matchmaking-arrangement, hurtigt kom i proces med at ansætte en Digital Koordinator og knap en fjerdedel af virksomhederne fik en tilknyttet blot få dage efter.

Er du en virksomhed i digital nød skal du derfor ikke glip af denne oplagte mulighed for at få en topmotiveret og dygtig Digital Koordinator ansat!

Jeg syntes, at det var et super arrangement. Det kunne med stor fordel bruges inden for flere faggrupper, og det var fantastisk som ejer af virksomhed at få konkret ansigt på så mange muligheder - feedback fra SMV, der deltog på første matchmaking-arrangement

Få vejledning til ansættelsesproceduren af vores jobkonsulenter

Hvis det rette match mellem virksomhed og Digital Koordinator opstår, findes der hjælp og vejledning til at finde en passende model for ansættelse - det kan være enten virksomhedspraktik, løntilskud eller ordinært job, eller en kombination. Vores jobkonsulenter står klar til at hjælpe på dagen. Lyder ovenstående som noget din virksomhed bør deltage i så læs mere og tilmeld dig arrangementet her.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.