Sådan får du gratis større synlighed med Google My Business

Sådan får du gratis større synlighed med Google My Business

Skrevet af Google Succes Online d. 15-06-2017 kl. 08:50
Kategorier: Succes Online

Google My Business er et gratis og brugervenligt værktøj, som gør det lettere for virksomheder og organisationer at administrere deres onlineprofil overalt på Google, herunder Google Søgning og Google Maps. Ved at bekræfte og redigere dine virksomhedsoplysninger kan du ikke bare gøre det nemt for kunderne at finde din virksomhed, men også få mulighed for at fortælle din virksomheds historie. I denne guide hjælper vi dig til at konfigurere din Google My Business profil ved hjælp af nogle få enkle trin.

  1. Gå til google.dk/business.
  2. Klik på Start nu.
  3. Indtast alle relevante oplysninger om din virksomhed, f.eks.: virksomhedsnavn, adresse, telefon, website m.v. Danmarkskort til indlæg om Google My Business
  4. Klik på Tilføj, og bekræft oplysningerne om din virksomhed. Du er vigtigt at du bekræfter din virksomhed på Googles virksomhedsfortegnelse. Dette sikrer, at oplysningerne er korrekte, og at det kun er dig som ejer, leder eller er administrator, der har adgang til at redigere eller tilføje noget i din virksomheds oplysninger.
  5. I de fleste tilfælde vil du kunne bekræfte din virksomhedsfortegnelse ved at få tilsendt et postkort, men for udvalgte virksomheder vil det også være muligt at bruge telefon eller e-mail. Alt efter hvilken løsning du vælger, modtager du efterfølgende en pinkode, som du skal bruge til at aktivere din Google My Business-fortegnelse. Hvis du vælger at modtage den som postkort, modtager du den efter ca. 1-3 uger.
  6. Mens du venter på din pinkode, kan du bruge tiden på at tilføje alle de nødvendige oplysninger om din virksomhed. Husk at udfylde telefonnummer, website og åbningstider. Tilføj så mange oplysninger som muligt, da det vil hjælpe dine kunder. Det er også en rigtig god idé at have opdaterede billeder på din Google My Business-fortegnelse. Disse skal repræsentere din virksomhed på bedst mulig vis.Eksempel af Google My Business profil
  7. Når du har modtaget din pinkode digitalt eller med posten, er du klar til at offentliggøre din Google My Business-profil!
  8. Det gode ved Google My Business er, at du ud over at placere dig lige foran dine kunder også kan lære dem bedre at kende. Du kan se hvordan dine kunder interagerer med din virksomhed, hvordan de fandt dig, hvor de kommer fra, og hvad de synes om din virksomhed. Alle disse oplysninger finder du i Google My Business’ betjeningspanel.Eksempel af Google My BusinessGod fornøjelse!
Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.