Succes Online - et must!

Succes Online - et must!

Skrevet af Connor O’Hanlon d. 01-03-2018 kl. 11:44

Succes Onlines e-learning er et must! Både hvis du vil lande dit næste studiejob, eller hvis du allerede sidder med ansvaret for markedsføringen i en virksomhed.

Kom tættere på drømmestudiejobbet med Succes Online

En hurtig søgning på graduateland.com eller jobindex vidner om en enorm efterspørgsel fra virksomheder, på studerende der har styr på den digitale værktøjskasse. Her er det mere reglen end undtagelsen, at kendskab til SEO, SEM og Google Analytics er et krav for overhovedet at komme i betragtning til et studiejob inden for kommunikation og marketing.

Det findes der mange gode grunde til. Den primære er, at virksomheder og organisationer har fået øjnene op for de utallige muligheder, der ligger i at målrette og effektivisere markedsføringen over for sin målgruppe – og i langt højere grad end ”offline markedsføring”. Det er her Succes Onlines e-learning kommer ind i billedet.

Succes Onlines e-learning har personligt givet mig en grundlæggende forståelse for, hvordan virksomheder tilrettelægger sin digitale tilstedeværelse, målretter den digitale markedsføring og bruger digitale værktøjer, så det giver mest værdi for virksomheden og dermed virksomhedens kunder.  Med kurset opnår man en forståelse for, hvordan man omsætter data om en virksomheds målgruppe til en konkret markedsføringsstrategi. Hvilket alt andet lige giver markant bedre resultater på bundlinjen, fordi du dermed baserer dine valg på baggrund af fakta frem for fornemmelser.

Hvis du studerer eller i forvejen arbejder indenfor kommunikation eller marketing, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med nogle af de værktøjer Succes Online stiller til rådighed. Sådan havde jeg det selv, og behovet for at gennemføre kurset var derfor også mindre presserende. Ikke desto mindre gav kurset mig en større selvtillid og bedre forudsætninger for skabe værdifuld digital markedsføring.

Min opfordring skal derfor også være at gennemføre Succes Onlines e-learning, hvis man ikke allerede har gennemført kurset. Med min egen erfaring ved jeg, at det giver enormt stor værdi for en virksomhed at kunne fremvise et diplom på, at man har styr på digital marketing – både som jobsøgende, men også som fastansat.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.