Tak for sidst og velkommen på Succes Online bloggen

Tak for sidst og velkommen på Succes Online bloggen

Skrevet af Google Succes Online d. 23-04-2016 kl. 08:00
Kategorier: Succes Online
Vi ser tilbage på Succes Online Summit i København, der tiltrak over 1.500 ivrige og forventningsfulde iværksættere og SMV’er. Vi er rigtig glade for det flotte fremmøde. Vi håber, at de strategier, værktøjer og ikke mindst inspiration hjælper jer og jeres forretninger til at nå nye højder. Overborgmester for Københavns Kommune, Frank Jensen, åbnede ballet lidt efter 9, hvorefter deltagerne kunne lære praktiske insights fra to eksempler på succes online, inden vi tog hul på 12 skræddersyede digitale workshops. Programmet var tæt og deltagerne sultne, hvorfor Øksnehallen dagen igennem emmede af digitale vækstmuligheder og ikke mindst nye relationer. Vi glæder os til at fortsætte den digitale turné, og inden vi ses i enten Kolding eller Aalborg, kan du kigge lidt på billederne fra Succes Online Summit i København. Stor tak til deltagere, Københavns Kommune, talere og partnere for at gøre dette muligt.

 

Introduktion til Succes Online Bloggen

Vi lancerer for første gang Succes Online Bloggen, hvor vores eksperter og undervisere blogger om strategier og fifs til at vækste din forretning online. De første tre indlæg ligger allerede klar og handler om:

Afslutningsvis vil vi benytte de ord, som Peter Friis, Googles nordiske chef, lukkede Øksnehallen med: ”Lad os dog vinde en digital, olympisk medalje”

 
På gensyn og god vækst, Succes Online
 
 
Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.