Partnere Den Digitale Handelsby i Næstved

Partnere

Google Succes Online Den Digitale Handelsby er et initiativ af Google i samarbejde med en række dedikerede partnere:

PostNord er Nordens førendende leverandør af logistik- og kommunikationsløsninger, som sikre postservicen til virksomheder og private i Danmark og Sverige.

I projektet tilbyder PostNord aktiviteter og stiller erfarne eksperter inden for e-handel og logistik til rådighed.

Innovationsfonden investerer i iværksættere, virksomheder og forskere, der er værdiskabende og løser samfundets største udfordringer i Danmark.

I projektet tilbyder Innovationsfonden aktiviteter, events og programmer til iværksættere, samt stiller fagpersoner til rådighed.

Landdistrikternes Fællesråd er en interesseorganisation, der arbejder med at samle, dele og kommunikere viden og erfaring, som er til gavn for landdistrikterne i Danmark.
 

I projektet er Landdistrikternes Fællesråd medafsender og bidrager med viden og kompetencer på udvalgte aktiviteter.

Vækstfonden er Statens finansieringsfond, der arbejder med at udvælge og udvikle de virksomheder, som Danmark ikke må gå glip af.

I projektet tilbyder Vækstfonden aktiviteter, events og programmer til små og mellemstore virksomheder, samt stiller fagpersoner til rådighed.

 

Erhvervshus Sjælland er på regionalt plan virksomhedernes samlested, hvor der tilbydes sparring inden for en bred vifte af fagområder samt tilpassede forløb, der matcher det behov virksomhederne har.

I projektet tilbyder Erhvervshus Sjælland aktiviteter, regional markedsføring og indsigt i regionale styrkepositioner.

 

I Næstved Kommune har Næstved Erhverv ansvaret for at have den direkte erhvervsservice til iværksættere og etablerede virksomheder.

I projektet er Næstved Erhverv den lokale erhvervsindgang og bistår med lokal markedsføring og tilbud af forskellige aktiviteter for virksomheder og iværksættere.
 

Lokale aktivitetspartnere

Næstved Erhvervsforening varetager de forskellige erhvervspolitiske interesser i Næstved Kommune.

I projektet udbyder Næstved Erhvervsforening medlemsaktiviteter, samt bidrager med indsigt i lokale styrkepositioner og lokal markedsføring.
 

Formålet med Næstved Cityforening er at udvikle og styrke Næstved midtby ved bl.a. at sikre at bymidten fremstår indbydende og tiltrækkende for kunder, turister og borgere.

I projektet bidrager Næstved Cityforening med aktiviteter og events, indsigt i lokale styrkepositioner og lokal markedsføring.

Beierholm er for mindre og mellemstore virksomheder Danmarks foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed, som er en attraktiv og professionel arbejdsplads med lokalt kontor i Næstved.

I projektet tilbyder Beierholm aktiviteter og stiller erfarne eksperter inden for digitalisering af processer og backoffice til rådighed.

 

Sydsjællands største shoppingcenter med mere end 70 specialbutikker.

I projektet bidrager Næstved Storcenter med lokal markedsføring.

VisitSydsjælland-Møn udgør det strategiske grundlag for turismeudvikling og turismefremme i destinationen SydkystDanmark, der dækker kommunerne Faxe, Næstved, Stevns og Vordingborg.

I projektet bidrager VisitSydsjælland-Møn med indsigt i lokale styrkepositioner og lokal markedsføring.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Den Digitale By i Næstveds nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.