Digital koordinator
Digital koordinator

Få digital råstyrke og land dit næste job

På fire uger kan du få et springbræt til dit næste job med kursusforløbet Digital Koordinator. Vil du også have kompetencerne og modet til at styrke virksomheders arbejde og koordinering af digitale indsatser? - så læs mere nedenfor og tilmeld dig allerede i dag. 

8 ud af 10 i jobåbning efter færdiggjort forløb
Digital Koordinator blev skabt i 2017 som reaktion på virksomheders mangel på digitale kompetencer. Indholdet på Digital Koordinator er derfor nøje målrettet virksomhedernes aktuelle efterspørgsel på digitale færdigheder inden for online markedsføring. Særligt er der fokus på etablering og opdatering af hjemmesider, trafikgenerering, søgemaskineoptimering samt analysering af data. 

Forløbet har indtil videre været afviklet 30 gange og tilbydes i dag i København, Aarhus og Esbjerg. Turen er nu kommet til Tårnby.

Digital Koordinator giver færdigheder til fremtiden, og 8 ud af 10 komme i jobåbning efter færdiggørelse af forløbet. Indtil videre er der uddannet 1.500 Digitale Koordinatorer.


Få fyldt din digitale værktøjskasse op
Gennem undervisning i de nyeste tendenser inden for digitalisering og digital markedsføring får du fyldt din digitale værktøjskasse op. Uddannelsen som Digital Koordinator  gør dig i stand til bl.a. at arbejde med webanalyse, søgemaskineoptimering, landingssider samt sociale medier og inkluderer også en eftertragtet certificering. Du vil blive undervist af en af Danmarks førende digitale eksperter med flere års praktisk erfaring med digitalisering og digital markedsføring.

Målgruppe
Kurset er målrettet dig, der er enten er meldt ledig eller opsagt i en af lufthavnens virksomheder eller mange virksomheder beslægtet med lufthavnen. Desuden har du: 

  • Grundlæggende kendskab til brug af en computer
  • Digitalt flair og interesse for, hvad der rører sig online (kendskab til hvad fx søgemaskiner, sociale netværk, digitale platforme mv. er)
  • Motivation for at styrke dine digitale kompetencer 
  • Lyst til at indgå i gruppearbejde, caseløsninger og undervisning i fire uger på fuld tid

Bemærk, at tilmelding sker via din konsulent, som skal godkende kurset. Ydermere, skal du deltage i et obligatorisk infomøde, så du ved, hvad kurset handler om.

Efter infomødet foretager Google Succes Online en screening af alle ansøgere og et hold sættes herefter. Du er dermed ikke sikret en plads fra start.

Såfremt du efter infomødet ikke ønsker at deltage på forløbet, skal du give din konsulent besked samt sende en mail til hannah@ivaekst.dk.

Har du også fået grønt lys fra os, vil du modtage en mail herom til den mail, du har tilmeldt dig med.

Der afholdes ét obligatorisk infomøde forud for hvert forløb, hvor du kan høre nærmere om kursets indhold og krav. Se datoerne herunder:

  • Onsdag den 16. september (AFHOLDT)
  • Onsdag den 14. oktober 
  • Onsdag den 4. november 

Undervisning
Forløbet vil vare fire uger og kombinerer både fysisk deltagelse og e-læring. Kurset består af plenumundervisning, gruppearbejde og selvstudie samt caseløsninger.

I år afholdes nedestående hold:

  • Mandag den 21. september til og med fredag den 9. oktober 2020
  • Mandag den 19. oktober til og med fredag den 13. november 2020
  • Mandag den 16. november til og med fredag den 11. december 2020

Ugen efter afsluttet undervisningsforløb vil der være et matchmaking-event, hvor du vil få mulighed for at møde virksomheder, der kunne tænke sig at ansætte medarbejdere med digitale kompetencer.

 

Skema

Tårnby:
CPH Lufthavnen
Petersdalvej 13, 2. sal
2770 Kastrup
Jobcentret

 

Tilmeld infomøde:

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.