Events

Book a free seat on a Succes Online event

FILTRER:

Black Friday i år kan booste din omsætning

Med Covid-19 hængende som uundgåelig sky, er fokus på online salg blevet kraftigt øget. Derfor spås dette års Black Friday til at blive vildere end nogensinde.
Siden 2015 har Black Friday været årets største handelsdag, og sidste år omsatte danske virksomheder, inden for e-handel, for 750 millioner kroner på denne dag.

Er din virksomhed klar og toptunet?

Tomek Wason er specialist i digital markedsføring og ved, hvordan dine tiltag viser sig i omsætningen. I denne livestream fortæller Tomek dig, hvordan du sikrer, at din virksomhed opnår det bedste salg ved Black Friday, ved at give dig sine bedste råd.

 

Du får indsigt i:

 •  Black Friday Trends
   
 • Hvad skal du så gøre - overordnet taktik
   
 • Markedsføring op til Black Friday
  • Planlægning
  • Funnel
  • Kanaler
  • Få det meste ud af perioden frem til BF
    
 • Markedsføring under Black Friday 
  • Do's & dont's
Online
Afholdes d. 23-10-2020 kl. 10:00 - 11:10

Online

Med annoncering på fx Google og Bing kan du nå ud til den rette målgruppe på det rigtige tidspunkt, og får selv mindre budgetter kan du opnå ekstraordinære resultater. Du skal blot kende de forskellige muligheder til at øge salget, styrke kendskabet til din virksomhed, hverve nye kunder og hæve konverteringerne. Med andre ord: du kan nå rigtig langt for under 5.000 kr. Se med på denne livestream og få ingredienserne. 

Online
Afholdes d. 27-10-2020 kl. 10:00 - 11:10

Online

Få en komplet gennemgang af, hvordan du let og effektivt laver et supersælgende nyhedsbrev. Med nyhedsbreve kan du opbygge den stærkeste marketingkanal for din virksomhed. Det allerbedste er, at du ejer kanalen og kan knytte stærke bånd til dine kunder. Casper Ackermann er en af Danmarks dygtigste til nyhedsbreve og nu kan du få hans bedste strategier til at lave nyhedsbreve. 

Online
Afholdes d. 28-10-2020 kl. 11:50 - 13:00

Online

Åbningsrater på langt over 50% og en tilsvarende tårnhøj klikrate lyder som drømmescenarier for de fleste, der arbejder med nyhedsbreve. Det er desto mindre nogle resultater, der kan opnås af langt de fleste virksomheder. Få en komplet gennemgang af, hvordan du opnår ekstraordinære resultater med automatiserede nyhedsbreve. 

Online
Afholdes d. 30-10-2020 kl. 10:00 - 11:10

Online

Matchmaking har fokus på digital vækst i små og mellemstore virksomheder. Du møder 25 Digitale Koordinatorer, der ikke bare har med den nyeste viden om digitale værktøjer og relevante certificeringer - de brænder også for at trykke på de rigtige digitale knapper i en virksomhed som din! Deltag i en faglig speeddating, og find din egen digitale koordinator.

Region Midtjylland
Afholdes d. 18-11-2020 kl. 15:00 - 17:00

Savværket
Søren Nymarks Vej 8A
8270 Højbjerg
Forreste lokale

Få ingredienserne til den bedste kampagne på sociale medier til under 5.000 kr. 

Online
Afholdes d. 20-11-2020 kl. 10:00 - 11:10

Online

På fire uger kan du få et springbræt til dit næste job med kursusforløbet Digital Koordinator. Vil du også have kompetencerne og modet til at styrke virksomheders arbejde og koordinering af digitale indsatser? - så klik dig videre og tilmeld dig infomøde allerede i dag. 

Bemærk, at dette kursus og infomøde er forbeholdt, de der er opsagt/fritstillet/meldt ledige og knyttet til Københavns lufthavn.

Region Hovedstaden
Afholdes d. 04-12-2020 kl. 12:00 - 13:00

Google Succes Online

Petersdalvej 13, 1. sal

2300 KBH S

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.