Om os

Google Succes Online har siden 2012 afholdt kurser i hele Danmark og har undervist mere end 70.000 i digitalisering. Kurserne har kortere varighed og er henvendt til studerende, ledige, administrativt personale og virksomheder. 

I foråret 2018 åbnede vi Det Digitale Læringshus på Nørrebrogade i København, som er et digitalt fyrtårn der viser vejen gennem en digital nutid og fremtid.
 

Kompetencer til den digitale fremtid
Vi styrker mulighederne for, at flere kan anvende digitale værktøjer til at øge væksten i virksomhederne og fastholde og udvikle deres job. Det gør vi gennem uddannelse og skræddersyede kurser, der passer til fremtidens arbejdsmarked.
Vi anvender erfaring og ekspertise fra både private- og offentlige organisationer, fagpersoner og virksomheder i hele Danmark til at udvikle vores program.
Undervisningen i Google Succes Online er produkt-neutral og fokuserer på, at kursisterne efterfølgende skal kunne anvende de tillærte værktøjer i egen virksomhed eller job.
 

Vi står ikke alene
Der er ingen, der kan fløjte en symfoni. Der er brug for et helt orkester for at spille den, siger det gamle ordsprog. Derfor er vi et partnerskab af Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dansk Erhverv, Dansk Industri, FDIH, IT Branchen og IVÆKST. Parterne bidrager med deres fagekspertise og indsigt, og det styrker mulighederne for at skabe vækst og beskæftigelse i form af digitale løsninger og ny teknologi. 
 

Samarbejder
Udover vores partnerskaber har vi regionale og kommunale samarbejder med fagforeningen HK samt med Aarhus Kommune og Københavns Kommune om større efteruddannelses-programmer. 

Digital Koordinator er navnet på vores tre-ugers opkvalificeringsprogram i online markedsføring for ledige akademikere. Det afvikles i samarbejde med Aarhus Kommune og Københavns Kommune. Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i virksomhedernes behov og kombinerer teori, praksis og case-løsning. Kurset afsluttes med en matchmaking event, hvor virksomheder inviteres til at speeddate de ledige. 80 procent af dem, der deltager på forløbet, ender i en jobåbning én måned efter endt forløb.


Digital opkvalificering for alle 
Vi samarbejder løbende med landets kommuner, universiteter samt flere erhvervsakademier om lokale arrangementer med lokale eksperter. Foruden fysiske uddannelser tilbyder vi også et stort YouTube-univers, hvor alle kan opnå basale digitale færdigheder uanset tid og sted. 


Har du en forespørgsel? Skriv til: kontakt@googlesuccesonline.dk
 

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.