I et samarbejde med:

partnere
Partnere Den Digitale Handelsby i Næstved
Digital markedsføring på budget

Digital markedsføring på budget

Eventet er afholdt.

Få det komplette overblik over, hvor du kan markedsføre dig med et lille budget og opnå en stor gevinst. Annoncepriserne er historisk i knæ og det er din mulighed. Der findes en håndfuld gratis platforme og en række annonceformer, der er meget budgetvenlige. Hør om dem og mere til lige her. 

 

Oversete muligheder 

Du kan ved hjælp af et lille annoncebudget få et stort ROI (Return-On-Investment) for dine annoncekroner. Der findes mange oversete muligheder med Facebook, Instagram og Google. De tilbyder hver især forskellige produkter, der kan give store resultater med små budgetter. 

 

Du får indsigt, værktøjer og strategier til: 

  • Det optimale kanalmix med et lille budget
  • Annoncering på Facebook, Instagram og Google Ads med et lille budget
  • Oversete muligheder med Google My Business
  • Organisk trafik fra søgemaskiner 

 

Få dækket noget af lønudgifterne, når du ansætter kompetent arbejdskraft

Bliv klogere på Vækstpilot - et nyt nationalt tiltag, der muliggør, at din virksomhed kan få tilknyttet kompetent og højtuddannet arbejdskraft og få tilskud til lønudgifterne i en periode. 

Som virksomhed kan du også få kandidaten i praktik (uden lønudgifter) og kombinere med Vækstpilot-forløbet, hvor du får tilskud til lønudgifterne.

Bitten Müller fra Erhvervshus Sjælland fortæller mere om tiltaget, og hvilke muligheder du har for at finde kompetent arbejdskraft og samtidig få dækket dele af lønudgifterne.

 

Agenda for dagen:

  • 14-15: Hør oplæg om digital markedsføring på budget ved Thor Bay
  • 15-15.30: Vækstpilot - ressourcehjælp til at kickstarte din digitale markedsføring ved Bitten Müller fra Erhvervshus Sjælland
  • 15.30-16: Q&A

 

Thor Bay

Thor er digital ekspert med mere end 10 års erfaring inden for salg og markedsføring.

Han har undervist +1.500 kursister i digital marketing og har fingeren på pulsen, når det gælder de seneste markedsføringsmetoder. 

 

Bitten Müller 

Bitten er projektleder hos Erhvervshus Sjælland og ved, hvordan din virksomhed får dækket ressourcer i forbindelse med digitalisering.

Få dækket noget af lønudgifterne, når du ansætter kompetent arbejdskraft

Bliv klogere på Vækstpilot - et nyt nationalt tiltag, der muliggør, at din virksomhed kan få tilknyttet kompetent og højtuddannet arbejdskraft og få tilskud til lønudgifterne i en periode. 

SMV:Vækstpilot er for dig, der står med en omstillingsopgave og har brug for nye kompetencer i virksomheden. Igennem puljen kan du søge om et løntilskud på 50% (max 15.000 kr./mdr.). i op til 6 måneder til ansættelse af en vækstpilot. På landsplan kan der ansættes 350 vækstpiloter.

Kort fortalt; Du kan få nye kompetencer ind i virksomheden via en ny medarbejder – en såkaldt vækstpilot – som løser din konkrete omstillingsopgave. Fx inden for områder som digitalisering, grøn omstilling eller internationalisering.

Som virksomhed kan du også få kandidaten i praktik (uden lønudgifter) og kombinere med Vækstpilot-forløbet, hvor du får tilskud til lønudgifterne på op til 15.000 kr. om måneden.

Bitten Müller fra Erhvervshus Sjælland fortæller mere om tiltaget, og hvilke muligheder du har for at få en Vækstpilot i din virksomhed.

Læs mere om SMV:Vækstpilot her.

Digital markedsføring på budget

Tilmeld event: *


Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Den Digitale By i Næstveds nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.