Din Digitale Handlingsplan
Din Digitale Handlingsplan
Eventet er afholdt.

Fokus på din digitale handlingsplan

 

Google Succes Online lancerer et nyt forløb med fokus på at hjælpe virksomheder som din med at få lagt en digital handlingsplan samt få knyttet en digital supporterende ressource til din virksomhed. Endvidere har forløbet fokus på at hjælpe udsatte borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet med at komme tættere på job.

 

Forløb der skaber værdi for dig og samfundet

Ved at lade din virksomhed indgå i forløbet 'Fokus på Din digitale handlingsplan' får du helt konkret:

 • En plads på workshoppen 'Din Digitale Handlingsplan' torsdag den 27. august 2020 kl. 09:00-12:00

 • En plads på jobmessen torsdag den 27. august 2020 kl. 13:00-15:00

 • Muligheden for at få en Online Marketing Supporter i praktik* i min. 3 uger (mulighed for forlængelse med op til 13 uger)

 • Praktikforløb i uge 36, 37 og 38 (timeantal, dage og tidspunkter aftales med den enkelte praktikant)

 • 1:1-sparring med ekspert inden for digital markedsføring og løbende support, hvis virksomheden tilknytter en Online Marketing Supporter i praktik

 

PRIS

0 kr.

OBS: Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

*Praktikken er deltid og timeantal aftales med den enkelte borger.

 

Din underviser

Profil af Thor

 Thor Bay 

Thor er digital ekspert, og har med sine 9 års erfaring inden for salg, rådgivning og markedsføring undervist alt fra ejerledere til ledige i digitale kompetencer og online markedføring. Han ved derfor, hvad det kræver, hvis du skal have succes online.

 

Spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om ovenstående er relevant for din virksomhed eller blot ønsker yderligere information, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@googlesuccesonline.dk.

Få undervisning og hjælp af en digital ekspert til din digitale handlingsplan

 

Forløbet 'Din digitale handlingsplan' er din unikke mulighed for at styrke din virksomheds digitale tilstedeværelse gennem en workshop, jobmesse og praktikordning med en Online Marketing Supporter. 

Hvis din virksomhed skal forblive succesfuld, er det nemlig alfa omega, at du har et par ekstra hænder til at kunne hjælpe dig med dine online tiltag, når hverdagen rammer.

Herunder har vi visualiseret forløbet:

Infografik

Få en praktikant knyttet til din virksomhed ved at møde vores Online Marketing Supporters på vores jobmesse. Vi stiller på forhånd en plads til rådighed til din virksomhed med cafébord og skiltning af virksomhedens navn.

 

Program

13:00 - 13:10: Velkomst og introduktion til dagen v. Google Succes Online og Jobcenter København
13:10 - 14:50: Jobmesse og networking mellem Online Marketing Supporters og virksomheder
14:50 - 15:00: Opsamling og praktikaftaler v. Google Succes Online og Jobcenter København

 

Jobmesse i fem trin

 1. Du tilmelder dig her på siden, hvor du fortæller os, hvilken profil du er på udkig efter

 2. Du får tilsendt en oversigt over vores Online Marketing Supporters 3 dage inden jobmessen

 3. Du har mulighed for at tage kontakt til vores Online Marketing Supporters forud for jobmessen

 4. Du møder profilerne på jobmessen til en faglig speeddating

 5. Du kan få rådgivning om fremtidige ansættelsesmuligheder på dagen (praktik, løntilskud, småjob) 

 

Kandidat- og virksomhedsbriefs

Forud for dagen modtager du et 'kandidatbrief', som er en oversigt over alle vores Online Marketing Supporters indeholdende deres profilbeskrivelse og kvalifikationer. Tilsvarende sender vi et 'virksomhedsbrief' til vores Online Marketing Supporters baseret på den information, du udfylder her på siden ved tilmelding. Din information behandles af Google Succes Online og Jobcenter København og deles ikke med andre end vores Online Marketing Supporters.

*Bemærk at du ved tilmelding, giver samtykke til, at vi må dele dine tilsendte oplysninger med vores Online Marketing Supporters, som du du møder på dagen.

En Online Marketing Supporter er en udsat borger på kanten af arbejdsmarkedet, der har et brændende ønske om at komme tættere på arbejdsmarkedet. Gennem seks uger bliver de undervist i nutidens og fremtidens digitale tendenser, grundlæggende digital markedsføring og hvordan de kan assistere digitale aktiviteter i virksomheder som din. De bliver endvidere skolet i at supportere virksomheder med at forbedre sin online tilstedeværelse .

Kursusforløbet er et pilotforsøg og etableret af Google Succes Online, KPI Communications og Jobcenter København. 

Forløbet består af holdundervisning, selvstudie og virksomhedspraktik. Virksomhedspraktikken er en grundlæggende del af forløbet og til for at understøtte indholdet af undervisningen, så borgeren kan koble teori og praksis sammen løbende.

 

Dét kan en Online Marketing Supporter

En Online Marketing Supporter modtager undervisning i seks uger, der er funderet i din virksomheds behov (optimering af hjemmeside, søgemaskineoptimering og sociale medier). 

De har en overordnet viden inden for digital markedsføring, og kan hjælpe dig med at identificere forbedringspunkter på din hjemmeside, søgemaskineoptimering og sociale medier.
 

Med en Online Marketing Supporter kan din virksomhed bl.a. få hjælp til at:

 • Supportere din virksomheds digitale indsatser

 • Identificere forbedringer til din hjemmeside

 • Hjælpe med at styrke din virksomhed på sociale medier

 • Komme med forslag til forbedring af din søgemaskineoptimering (SEO)

Har du lyst til at få en værdifuld digital ressource i deltidspraktik og samtidig tage ansvar og rumme udsatte borgere, så er det her forløb relevant for dig!

Der er et stort behov for digitale kompetencer hos små- og mellemstore virksomheder, og dertil ved vi, at der findes mange virksomheder, der har et oprigtigt ønske om at tage ansvar og rumme udsatte borgere. En Online Marketing Supporter kan blive en uundværlig medarbejder i din virksomhed, der kan assistere med support og opdatering af diverse online aktiviteter samt hjælpe med eks. tekstforfatning og sociale medier.
 

Forløbet er relevant for dig med virksomhed, der har:

 • Et behov for et par ekstra hænder til digitale indsatser, når hverdagen rammer
 • Brug for digitale kompetencer, der kan give dig en bedre hjemmeside, mere trafik, større kendskab til dit produkt og mere salg
 • Interesse i at få en eller flere medarbejdere tilknyttet – nu eller på længere sigt

Målgruppe: Etablerede virksomheder uanset størrelse 

Du kan for eksempel være ejerleder, HR-person, funktionsleder (marketingchef, salgschef etc.) fra virksomheder, som er etablerede og i drift, som søger en praktikant i tre uger og ideelt set ønsker at tilknytte en udsat borger i praktik, løntilskud, småjob eller en kombination heraf. Førnævnte stillingsbetegnelser er ikke udtømmende. 

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.