I et samarbejde med:

partnere
Din game plan til at få succes på et konkurrencepræget jobmarked
Din game plan til at få succes på et konkurrencepræget jobmarked
Eventet er afholdt.

Få tips og tricks at skille dig ud på sociale medier, i ansøgningen og til jobsamtalen

I dag finder mange deres fremtidige job gennem sociale netværk som eks. LinkedIn - men hvordan blive man attraktiv online?

I dette livestream vil oplægsholder og talentspejder Caroline Hart Sehested, der har rekrutteret flere stjerner til bl.a. Novo Nordisk, dele ud af sine erfaringer og bedste råd til, dig der vil lande drømmejobbet. Desuden gæster Klavs Hjort, der er ansvarlig for Danske Banks aktiviteter i Norden rettet mod startups og impact start ups, der stræber efter at skalere deres forretning og skabe en bedre verden. Klavs vil give indblik i de efterspurgte kompetencer på fremtidens arbejdsmarked.

Du får du konkrete råd til brug af bl.a. LinkedIn og helt konkret kommer Caroline og Klavs ind på:

  • Hvilke kompetencer der er i høj kurs på arbejdsmarkedet i dag og i fremtiden 
  • Hvordan bliver du klog på dine egne kompetencer så du gør dig attraktiv på jobmarkedet
  • Hvordan du får succes i din karriere ved at profilere dig selv: 6 fundamentalle principper til at netværke dig til drømmejobbet
  • Hvordan du skiller dig ud i et konkurrencepræget arbejdsmarked

Hertil giver Caroline Hart Sehested og Klavs Hjort dig tips og tricks til at skrive en god ansøgning og hvordan du nailer dit første interview, så du får dit drømmejob.

Gå til oversigtssiden for 'Vejen til job i 2021 med Google' her

Caroline Hart Sehested

Caroline Hart Sehested er en erfaren leder, talent innovatør og ekspert i fremtidens arbejdsmarked. Hun har igennem årene siddet i flere ledelsespositioner inden for talent acquisition, hvor hun senest besad stillingen som People & Organization Director for Novo Nordisk. Ved at kombinere hendes mere end 15 års erfaring inden for talent & leadership management, innovation og future work force needs, har hun haft en stor indflydelse på udviklingen af talent acquisition som arbejdsområde.

I 2020 startede hun sin egen virksomhed, FutureTalent, hvor hun hjælper globale virksomheder med deres talentstrategier, så de er konkurrencedygtige i dag og i fremtiden. Hun er derudover en aktiv keynote speaker, bestyrelsesmedlem og en del af ekspertpanelet hos TEDxCopenhagen Future of Work. Du har muligvis set Caroline før, da hun også fungerer som moderator for TEDxCopenhagen Future of Work konferencer og deres online serie.

Glæd dig til at e-møde Caroline, når hun i dette livestream taler om kompetencer til arbejdsmarkedet, brug af online kanaler som LinkedIn og tips og tricks til den gode ansøgning samt jobsamtalen.

 

Klavs Hjort

Klavs Hjort er ansvarlig for Danske Banks aktiviteter i Norden rettet mod startups og impact startups der stræber efter at skalere deres forretning og skabe en bedre verden. 

Danske Bank driver en række konkrete aktiviteter til gavn for det nordiske startup økosystem: www.thenordichub.com, www.plusimpact.io, https://accelerator.plusimpact.io/  og www.danskebank.com/growth. Klavs er uddannet Cand Merc fra CBS og har en marketing baggrund.

Han har været i Danske Bank siden 2007 hvor han har haft forskellige lederstillinger indenfor marketing, business development og innovation.

Glæd dig til at e-møde Klavs, når han i dette livestream taler om kompetencer til arbejdsmarkedet, hvad arbejdsgivere lægger vægt på hos deres medarbejdere og betydningen af netværk mv.

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Mandatory.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.