Festival: Socale medier kom godt i gang
Festival: Annoncering på sociale medier - kom godt i gang
Eventet er afholdt.

Kom godt i gang med annoncering på sociale medier

Er du nybegynder inden for annoncering på sociale medier får du i dette ekspertindlæg konkrete værktøjer og viden om, hvilket medie du skal vælge, og hvordan du kommer godt i gang
 
Med den rigtige annoncering på sociale medier kan du nå ud til de helt rigtige målgrupper for få annoncekroner og opnå stor effekt. 
 
På dette værktøjsorienterede ekspertindlæg får du en kort introduktion til annonceringsmuligheder på de mest brugte sociale medier, og du vil se eksempler på vellykkede kampagneannoncer, og lære af de knapt så vellykkede annoncer.
 
Med dig hjem får du:

●     ekspertens bud på de 5 vigtigste aktiviteter, som du skal begynde med, når du skal i gang med annoncering på sociale medier
 
Ekspertindlægget er en del af Google Succes Online Festival, hvor du over tre dage kan deltage i en række værktøjsorienterede ekspertindlæg og inspirationsoplæg om digital markedsføring.  
 
Deltagelse er gratis og kræver tilmelding til hvert enkelt oplæg.  
 

Kirsten Pedersen, konsulent, Obsidian Digital

x
 
Kirsten Pedersen arbejder som Associeret Konsulent hos Obsidian i Social-afdelingen. Som Associeret Konsulent har hun eksekvering ansvar indenfor segmentering af målgrupper, design og opsætning af content til sociale medier og kundedialog.
 

Tilmeld event:

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.