Festival: Google Analytics - kom god

Hør hvordan du kan bruge neuromarketing til at nå dine kunder

Dine potentielle kunders første møde med dig og din virksomhed, vil sjældent være ansigt til ansigt. Højst sandsynligt, danner de sig et første indtryk på din hjemmeside, dine sociale medier eller på andre kanaler, hvor du ikke er fysisk til stede. Derfor er din evne til at skabe en positiv relation til dine kunder via din hjemmeside afgørende for din virksomheds succes - her kan du bruge neuromarketing.

Ved brug af neuromarketing på din hjemmeside når du kommunikerer gennem din hjemmesides billeder, tekst og video, sikrer du, at dine kunder forstår hvilken værdi de opnår ved at vælge netop din virksomhed – Hvilket gør det nemmere for dine kunder at vælge dig fremfor din konkurrent.

Få værdifulde indsigter om:

  • De funktioner som aktiveres i hjernen ved markedsføring 
  • Hvordan hjernen virker i forhold til en hjemmesides design, trafik og kommunikation
  • Hvordan du tiltrækker dine kunders opmærksomhed på Google
  • Hvordan hjemmesidens design skaber tryghed hos kunden.
  • Hvordan hjemmesiden bliver brugervenlig og intuitivt for kunden.
  • Hvordan du gennem kommunikation motiverer dine kunder til at handle.
  • Udover viden får du på foredraget konkrete eksempler, som giver en god forståelse for hvordan du selv kan bruge neuromarketing på din hjemmeside.

Om neuromarketing
Neuromarketing er kombinationen af hjerneforskning og marketing. Her bruger du viden om hvordan menneskehjernen er indrettet, til at markedsføre dig succesfuldt over for dine potentielle kunder. Ved brug af neuromarketing på din hjemmeside gennem billeder, tekst og video, sikrer du, at dine kunder forstår, hvorfor de skal vælge at handle med lige netop din virksomhed. På dette foredrag får du viden om hvordan du bruger neuromarketing på din hjemmeside, så du når kunderne. Du lærer f.eks. at få kunderne til at fortage de handlinger som du ønsker på hjemmesiden, f.eks. at udfylde en kontaktformular, ringe dig op, eller at skrive sig op til dit nyhedsbrev.

Knap til festivalprogram

 

Billede af Tanja Winterberg, Google

Christel Lindhardt, Marketingchef, Onmondo 

Christel har arbejdet med salg markedsføring de sidste 10 år og har hjulpet flere hundrede virksomheder med deres marketing udfordringer. Christel er en powerful og skarp foredragsholder, der stiller sig kritisk overfor, hvordan virksomheder opfører sig på nettet og kommer med konstruktive indgangsvinkler på, hvad der fungerer bedre. Deltagere kan forvente et foredrag der giver en indsigt i, hvordan virksomheder bedre får kunder via deres online kanaler.

København:
Det Digitale Læringshus
Nørrebrogade 34
2200 København N
Se kort

 

Tilmeld event:

København:
Tirsdag d. 18 juni 2019
kl. 12.00-13.00

Har du tidligere deltaget i Succes Online?

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.