Festival: Google My Business
Eventet er afholdt.

Lær, hvordan du bruger Google My Business til at synliggøre din virksomhed over for kunder

Google My Business en afgørende brik i din markedsføringsstrategi af flere årsager. Du kan nemlig gratis synliggøre din virksomheds telefonnummer, billede, adresse, rutevejledning og blogindlæg i højre side af Google, når folk søger efter din virksomhed og dine produkter. Google My Business har fået tilføjet flere nye funktioner, der kan give dig en afgørende fordel i tiltrækning af nye kunder til din hjemmeside og butik.  

Ét af de vigtigste værktøjer for små virksomheder
76% af de mennesker, der bruger deres smartphone til at søge efter noget lokalt, besøger forretningen inden for én dag. Det gør Google My Business til et af de vigtigste online værktøjer for små virksomheder, fordi det bygger bro mellem offline og online. Med en Google My Business får brugerne serveret dine oplysninger overskueligt, samlet og uden fejl. Du hjælper med andre ord, dem der søger efter din forretning eller din produkter lokalt.

Lauge Hybel, CEO, Organic Growth

x

Organic Growth er startet af Lauge Hybel, tidligere Head of Marketing i et af Danmarks største online marketingbureauer. Lauge har over 5 års erfaring med SEO og har blandt meget andet specialiseret sig i organisk trafik via søgemaskinerne. 

I sin tid som Head of Marketing var Lauge ansvarlig for produktudviklingen – og så igen og igen behovet for et mere målrettet og rent fokus på organiske markedsføringsstrategier.

Organic Growth er hans svar.

Tilmeld event:

Udfyld nedenstående felter for at deltage på arrangementet.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.