Festival: Mind Your Own Business
Eventet er afholdt.

Hør, hvordan Mind Your Own Business hjælper unge drenge med at starte virksomhed

Mind Your Own Business hjælper drenge i alderen 13-19 år fra udsatte boligområder i hele landet med at starte deres egen virksomhed.

Senest har 9 unge drenge fra Indre Nørrebro etableret mikrovirksomheden Drillow, der er en forkortelse af Drink Pillow. Drengenes virksomhedside tager udgangspunkt i et problem de og deres venner selv oplever, nemlig at mangle nakkestøtte samt noget at drikke når de sidder og gamer. Derfor har Drillow skabt den perfekte nakkepude, der både giver støtte og sørger for at du kan få slukket tørsten, uden at du behøver rejse dig.

Drillow er et godt eksempel på en stigende tendens blandt mikrovirksomheder i MYOB, hvis produkter har fokus på at komplementere den digitale udvikling, der er blevet en integreret del af vores hverdag.

Kom og mød Jesper Kehlet fra Mind Your Own Business og drengene fra Drillow, når de tirsdag den 18. juni kl. 19.30-20.30 fortæller, hvordan arbejdet med iværksætteri styrker drengenes deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.
 

Det er gratis at deltage, du skal blot huske at tilmelde dig.

Jesper Kehlet Hansen, Projektmedarbejder hos Mind Your Own Business

x

 

Tilmeld event:

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.