Festival: SEO kom godt i gang
Festival: SEO - kom godt i gang
Eventet er afholdt.

Kom godt i gang med SEO

På dette intensive ekspertindlæg får du konkrete værktøjer til at komme i gang med SEO. Dette ekspertindlæg er for dig, som er nybegynder inden for søgemaskineoptimering. 
 
SEO handler om at optimere din hjemmeside med udgangspunkt i de faktorer som søgemaskinerne kigger efter, når søgemaskiner rangerer hjemmesider. Kernen i effektiv SEO er relevante søgeord for din målgruppe.
I løbet af en intensiv time får du tips og tricks til, hvordan du gør din hjemmeside relevant for brugernes søgninger og dermed får en bedre placering end konkurrenternes sider. Deltag og få indsigt i, hvad der sikrer god SEO for dig.
 
Med dig hjem får du:

●     Viden om de vigtigste 5 aktiviteter, som du skal begynde med i dit arbejde med SEO
 
Ekspertindlægget er en del af Google Succes Online Festival, hvor du over tre dage kan deltage i en række værktøjsorienterede ekspertindlæg og inspirationsoplæg om digital markedsføring.  
 
Deltagelse er gratis og kræver tilmelding til hvert enkelt oplæg.  

Thomas Sloth, ejer af i-Strategi

x

Thomas Sloth er SEO og AdWords specialist og ejer af i-Strategi, hvor han opsætter, udfører og eksekverer online reklame for virksomheder på Google, Facebook - og hvor det ellers kan betale sig med online-tilstedeværelse for virksomheder. Thomas er certificeret i en række af Googles produkter bl.a. displayannoncering. Derudover holder han kurser og foredrag inden for online markedsføring.

Tilmeld event:

Udfyld nedenstående felter for at deltage på arrangementet.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.