I et samarbejde med:

partnere
Land drømmejobbet
Land drømmejobbet
Eventet er afholdt.

Sådan står du distancen og opnår ekstraordinære resultater i din jobsøgning 

Få en komplet vejledning med strategier og værktøjer til at opnå ekstraordinære resultater i din jobsøgning. Du kan ved hjælp af få enkle midler binde din ansøgning, sociale medier og personlige fremtoning sammen. Det er din X-faktor og den får dig til at skille dig ud blandt andre jobsøgere. Nogle af de mest succesfulde jobsøgningsstrategier beror på en helt særlig tilgang. Den afslører vi på denne livestream. Hør bl.a. også om:

  • Hvilke mål skal du sætte dig i forhold til din jobsøgningsstrategi
  • Hvordan brænder du igennem og udmærker dig hele vejen til ansættelse 
  • Hvad giver mest 'bang for the buck' i din jobsøgning
  • Hvordan kan du bruge læringer til at forbedre din jobsøgningsprocess 

Med afsæt i konkrete metoder, tips og tricks får du præcise råd, der kan hjælpe dig med at få den helt rigtige strategi til at få drømmejobbet. Du lærer, hvordan du kan bane vejen til drømmejobbet og sikre jobsøgningen bliver kortere. Det er her, du kan få den bedste strategi til at lande drømmejobbet. 

Gå til oversigtssiden for 'Vejen til job i 2021 med Google' her

Werner Valeur

"Den dag, jeg begyndte at tro på mig selv, begyndte min succesfulde rejse"

De vise ord kommer fra Werner Valeur (tidligere kendt som Toke Kruse). Werner har været iværksætter i +15 år og startet 11 virksomheder. Mest kendt er virksomheden Billy.dk – Danmarks letteste online regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder. Billy gik i luften i 2011 og har været i vækst lige siden. Den seneste virksomhed han har stiftet er Brand New Ventures.

Desuden har Werner skrevet flere bøger med værdifuld viden om bl.a. iværksætteri og startups. Gennem årene er Werner også blevet en hyppigt brugt foredragsholder, med emner som personlig succes og iværksætteri.

Nu har du muligheden for at e-møde Werner Valeur, når han gæster 'Vejen til job 2021 med Google' fredag den 18. december kl. 10-11 på YouTube.

Helt konkret vil du høre fra en af vor tids markante ildsjæle, der med sin erfaring inden for iværksætteri og sin fantastiske energi kan inspirere og hjælpe dig med at agere på et konkurrencepræget arbejdsmarked, hvor der er rift om jobs. Du vil også få inputs til, hvordan du opbygger relationer og finder frem til dine egne 'konkurrencefordele' i form af kompetencer. 

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Mandatory.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.