I et samarbejde med:

partnere
Matchmaking Job7
Matchmaking Job7
Eventet er afholdt.

LAD EN DIGITAL KOORDINATOR GØRE DINE ONLINE KANALER SKARPE 

Drømmer du om succes med E-handel, SEO eller Sociale Medier? 

Så mangler du én topmotiveret Digital Koordinator, der med den nyeste viden indenfor digital markedsføring stiller skarpt på din virksomheds digitale tilstedeværelse.

En Digital Koordinator har været gennem et tre ugers intensivt og handlingsorienteret forløb med fokus på at forbedre deres digitale kompetencer, så de kan hjælpe virksomheder med digitale udfordringer. De har modtaget undervisning i digitale værktøjer fra det digitale eksperter samt arbejdet med med opdatering af hjemmesider, trafikgenerering, SEO samt analysering af data. Derudover kan en Digital Koordinator løse e-commerce opgaver samt booste jeres online markedsføringskanaler.

Med en Digital Koordinator tilknyttet får din virksomhed et digitalt kompetenceløft og en arbejdsstyrke der har:

 • Hands-on erfaring med WordPress
 • Stor viden om digitale værktøjer
 • Løst aktuelle udfordringer for en konkret virksomhed
 • Taget certificering i Google Analytics
 • Taget certificering i Googles 'Grundlæggende digital marketing'


Succesen kommer til Trekantsområdet
I et nyt samarbejde byder Google Succes Online sammen Job7 velkommen til matchmaking for virksomheder og nyuddannede 'Digitale Koordinatorer'. Job7 er Trekantsområdets fælles rekrutteringsservice, som dækker over Fredericia, Billund, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle kommune. Forløbet 'Digital Koordinator' og det tilhørende matchmaking-arrangement har været afholdt over 50 gange siden 2017 fordelt på Esbjerg, Aarhus, København, Tårnby og Fredericia. Ca. 80% af virksomhederne finder et match.

Vores digitale koordinatorer står klar til at tale med dig
Matchmaking har fokus på digital vækst i små og mellemstore virksomheder. Du møder en gruppe Digitale Koordinatorer, der ikke bare har med den nyeste viden om digitale værktøjer og relevante certificeringer - de brænder også for at trykke på de rigtige digitale knapper i en virksomhed som din!

Gå derfor ikke glip af denne oplagte mulighed for at få en topmotiveret og dygtig praktikant eller fastansat Digital Koordinator!

PRIS: 0 kr.

Når du tilmelder dig, bliver de udfyldte oplysningerne om virksomheden brugt i det samlede virksomhedsbrief.

FORBEREDELSE

Forud for mødet med de Digitale Koordinatorer anbefaler vi, at du:

 • Kortlægger dine behov
 • Gør dig overvejelser omkring de arbejdsopgaver du vil have hjælp til fra en Digital Koordinator
 • Overvejer hvorvidt du ønsker at tage en kandidat i f.eks. virksomhedspraktik, i løntilskud eller ansætte i en ordinær stilling (fuldtid eller deltid)

Har du gjort dig tanker om ovenstående vil du på dagen have bedre forudsætninger for at finde den helt rette kandidat til din virksomhed.

KANDIDAT- OG VIRKSOMHEDSBRIEFS
Forud for dagen modtager du et kandidatbrief, som er en oversigt over alle kandidater med deres profilbeskrivelse og kvalifikationer. Tilsvarende sender vi et virksomhedsbrief til alle kandidater, baseret på den information du udfylder her på siden ved tilmelding. Din information deles ikke med andre end kandidaterne på dagen.

*Bemærk, at du ved tilmelding giver samtykke til at vi må dele dine tilsendte oplysninger med kandidaterne du møder på dagen.

VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN
Du har mulighed for at finde den helt rigtige ansættelsesproces for dig, din virksomhed og kandidaten.

I et samarbejde med Job7s konsulenter får du og din virksomhed vejledning og hjælp til de administrative trin i ansættelsesprocessen. 

DÉT SKER PÅ DAGEN
14:45-15:00: Ankomst og registrering
15.00-15:15: Velkomst og introduktion til dagen
15.15-17:00: Matchmaking og networking mellem Digitale Koordinatorer og virksomheder

MÅLGRUPPE

Arrangementet er relevant for dig med virksomhed, der:

 • Drømmer om at skabe digital vækst
 • Har brug for digitale kompetencer til at øge trafikken eller antal besøgende på din webshop
 • Vil have større kendskab til dit produkt og øget online salg
 • Interesse i at få en eller flere medarbejdere tilknyttet – nu eller på længere sigt

DÉT SIGER VIRKSOMHEDERNE

"Støtten og forklaringer på alle spørgsmål man måtte have til medarbejderne fra jobcenteret var helt i plus. Venlig personale og motiverede." - Proshop, Aarhus

”Konsulenterne sørgede for, at en ellers tids- og ressourcekrævende ansættelsesproces blev kort og overskuelig. Det har virkelig været nemt at ansætte Sidsel! De første fire uger jeg havde Sidsel i praktik, oplevede vi vækst med over 200%, det var så fedt.” - Gitte Olrik, indehaver af NORU

"Mødet med de Digitale Koordinatorer har givet os inspiration og vakt vores nysgerrighed. Vi har længe vidst, at der er udfordringer, og er nu blevet inspireret til at se udfordringerne som muligheder. Derfor har vi nu indgået aftale med en af de nye digitale koordinatorer, som skal gøre os skarpere på tværs af de digitale medier anno 2018" - Ralf Dujardin, adm. direktør hos Dansk Brandteknik.

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Pris: 0 kr.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle omkostningsfri aktiviteter direkte i din indbakke.