Matchmaking Aarhus 2021
Matchmaking Aarhus 2021
Eventet er afholdt.

FÅ ET DIGITALT KOMPETENCELØFT MED EN DIGITAL KOORDINATOR

Drømmer du om succes med e-handel, SEO eller sociale medier? Få en Digital Koordinator tilknyttet din virksomhed og mærk effekten.

Hvis det er tilfældet, så mangler du nok en topmotiveret Digital Koordinator, der stiller skarpt på din virksomheds digitale tilstedeværelse med den nyeste viden indenfor digital markedsføring.

Deltag i vores Matchmaking-arrangement i Aarhus og mød en masse dygtige Digitale Koordinatorer. Det er gratis at deltage og kræver blot en tilmelding.

Tilmelding til arrangementet
Du tilmelder dig arrangementet her på siden. Når du tilmelder dig, skal du gøre dig tanker om, hvad du søger i en kandidat. Dine svar bliver senere brugt til at dele jeres virksomhedsprofil med kandidaterne. På samme måde udfylder kandidaterne deres profil, som deles med jer forud for arrangementet. Når vi nærmer os arrangementet, får du tilsendt yderligere info om arrangementet og kandidaterne på mail. 

Hvad er en Digital Koordinator? 
En Digital Koordinator har været gennem et tre ugers intensivt og handlingsorienteret forløb med fokus på at forbedre deres digitale kompetencer, så de kan hjælpe virksomheder med digitale udfordringer. De har modtaget undervisning i digitale værktøjer fra det digitale eksperter samt arbejdet med med etablering og opdatering af hjemmesider, trafikgenerering, SEO samt analysering af data. Derudover kan en Digital Koordinator løse e-commerce opgaver samt booste jeres online markedsføringskanaler.

Med en Digital Koordinator tilknyttet får din virksomhed et digitalt kompetenceløft og en arbejdsstyrke, der har:

 • Hands-on erfaring med WordPress

 • Stor viden om digitale værktøjer såsom SEO, sociale medier, betalt annoncering, mm. 

 • Løst aktuelle udfordringer for en eksisterende virksomhed

 • Gennemført certificering i Google Analytics

 • Gennemført certificering i 'Grundprincipperne inden for digital marketing' fra Google 

30 digitale koordinatorer står klar til at tale med dig
Matchmaking har fokus på digital vækst i små og mellemstore virksomheder. Du møder omkring 30 Digitale Koordinatorer, der ikke bare har med den nyeste viden om digitale værktøjer og relevante certificeringer - de brænder også for at trykke på de rigtige digitale knapper i en virksomhed som din!

Succesen i Aarhus fortsætter
Google Succes Online byder sammen Jobcenter Aarhus velkommen til matchmaking for virksomheder og nyuddannede 'Digitale Koordinatorer' i Aarhus. Forløbet 'Digital Koordinator' har indtil videre kørt 75+ gange både København, Esbjerg, Tårnby, Fredericia og Aarhus - og succesen er til at få øje på! Med en Digital Koordinator tilknyttet din virksomhed kan væksteventyret virkelig begynde. 

Gå ikke glip af denne oplagte mulighed for at få en topmotiveret Digital Koordinator til at skabe digital vækst i din virksomhed. Som virksomhed er dette en unik mulighed for at møde din næste praktikant eller medarbejder til at arbejde med digital markedsføring.

 

OBS: Bemærk, at I max. kan være 2 der repræsenterer virksomheden på dagen

Forberedelse til matchmaking

Forud for mødet med de Digitale Koordinatorer anbefaler vi, at du:

 • Kortlægger dine behov
 • Gør dig overvejelser omkring de arbejdsopgaver du vil have hjælp til fra en Digital Koordinator
 • Overvejer hvorvidt du ønsker at tage en kandidat i f.eks. virksomhedspraktik, i løntilskud eller ansætte i en ordinær stilling (fuldtid eller deltid)
 • Evt. tager kontakt til nogle af de kandidater, du finder interessante ud fra det kandidatbrief, du får tilsendt på mail

Har du gjort dig tanker om ovenstående, vil du på dagen have bedre forudsætninger for at finde den helt rette kandidat til din virksomhed.

KANDIDAT- OG VIRKSOMHEDSBRIEFS
Forud for dagen modtager du et kandidatbrief, som er en oversigt over alle kandidater med deres profilbeskrivelse og kvalifikationer. Tilsvarende sender vi et virksomhedsbrief til alle kandidater, baseret på den information du udfylder her på siden ved tilmelding. Din information deles ikke med andre end kandidaterne på dagen.

*Bemærk, at du ved tilmelding giver samtykke til at vi må dele dine tilsendte oplysninger med kandidaterne du møder på dagen. 

VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN

Du har mulighed for at finde den helt rigtige ansættelsesproces for dig, din virksomhed og kandidaten.

I et samarbejde med Jobcenter Aarhus' dygtige konsulenter får du og din virksomhed vejledning og hjælp til de administrative trin i ansættelsesprocessen. 

DÉT SKER PÅ DAGEN
14:45-15:00: Ankomst og registrering
15.00-15:15: Velkomst og introduktion til dagen
15.15-17:00: Matchmaking og networking mellem Digitale Koordinatorer og virksomheder

Er matchmaking relevant for din virksomhed?

Arrangementet er relevant for virksomheder, der:

 • Drømmer om at skabe digital vækst

 • Kunne bruge hjælp til at optimere online kanaler

 • Har brug for digitale kompetencer til fx at øge trafikken og antal besøg på din webshop/hjemmeside

 • Vil have større kendskab til dit produkt og øget online salg

 • Har interesse i at få en medarbejder tilknyttet til markedsføring – nu eller på længere sigt

 • Leder efter den helt rigtige kandidat til digitale arbejdsopgaver

Dét siger virksomhederne om deres oplevelse til matchmaking

 

"Støtten og forklaringer på alle spørgsmål man måtte have til medarbejderne fra jobcenteret var helt i plus. Venlig personale og motiverede." - Virksomhed fra Aarhus

"Rigtig fint arrangement, som vi helt sikkert vil benytte os af i fremtiden" - Virksomhed fra Aarhus

"Mødet med de Digitale Koordinatorer har givet os inspiration og vakt vores nysgerrighed. Vi har længe vidst, at der er udfordringer, og er nu blevet inspireret til at se udfordringerne som muligheder. Derfor har vi nu indgået aftale med en af de nye digitale koordinatorer, som skal gøre os skarpere på tværs af de digitale medier anno 2018" - Ralf Dujardin, adm. direktør hos Dansk Brandteknik.

"God Matchmaking med tid til at snakke med dem man gerne ville" - Virksomhed

Aarhus:
Savværket
Søren Nymarks Vej 8A
8270 Højbjerg
Forreste lokale

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.