I et samarbejde med:

partnere
Personlig branding
Personlig branding
Eventet er afholdt.

Gør som de bedste: Skil dig ud med personlig branding 

I december sendte vi livestreamet 'Sådan lander du jobbet med personlig branding' med Morten Bruun, Head of North America i Worksome. Desværre oplevede vi tekniske udfordringer, hvilket vi selvfølgelig beklager meget. Heldigvis kan du igen opleve livestreamet og blive helt klar til jobsøgningen i 2021. På onsdag kl. 17-18 livestreamer vi dette livestream med Morten Bruun på ny, så du kan blive helt skarp til personlig branding!

Verdens største brands gør det succesfuldt. De skiller sig ud med et veldefineret budskab og produkt. Det samme gør nogle af de allermest fremtrædende personligheder. Ved hjælp af branding skabes genkendlighed og gennemslagskraft. Den gode nyhed er, at du kan lære nogle af de samme tekniker til at skille dig ud. Dine kompetencer, personlighed og erfaring giver nemlig dig en helt særlig platform, hvorfra du kan slå igennem med dit personlige brand. Land drømmejobbet ved at sætte dem i spil med udgangspunkt i: 

  • Sådan brander du dig selv 
  • Din fortælling og budskab 
  • Konkrete metoder til din personlige branding
  • Hovedingredienser til at blive lagt mærke til og slå igennem
  • Do's and don'ts til personlig branding 

“Vis hvad du kan!” Det er ikke altid nemt at sætte ord på sine kompetencer og færdigheder, når man skal beskrive sig selv. Du lærer derfor, hvordan du skal brande dig selv, så du kan skille dig ud fra mængden i jobsøgningsprocessen. Du lærer, hvordan du med hjælp fra konkrete begreber og metoder kan blive skarpere til at brande dig selv, så du er sikker på at blive lagt mærke til.

Gå til oversigtssiden for 'Vejen til job i 2021 med Google' her og gense de andre livestreams 

Morten Bruun

I 2018 kom han på Forbes kåringsliste over de 30 mest indflydelsesrige finansfolk under 30. I dag er Morten Bruun 28 år gammel, bosat i New York og Head of North America i virksomheden Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere.

Onsdag den 6. januar har du muligheden for at e-møde Morten og høre ham fortælle om hvordan personlig branding og jobsøgning går hånd i hånd.

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Mandatory.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.