I et samarbejde med:

partnere
SUCCES ONLINE MED GOOGLE
SUCCES ONLINE MED GOOGLE
Eventet er afholdt.

Hør bl.a. Mia Wagner fortælle om succeshistorier og muligheder 

Nu kan du opleve specialister, kendte erhvervsfolk og dygtige eksperter dele flittigt ud af konkrete tips og strategier, der kan styrke din virksomheds digitale synlighed og salg. Det er måske årets online event for virksomheder, og det må du ikke misse.  

Drag nytte af digitale muligheder 
Mia Wagner har den seneste tid gjort sig nye erfaringer og set nye muligheder gennem hendes arbejde med mere end 20 forskellige virksomheder i Freeway. Fælles for alle virksomhederne er, at de bruger internettets muligheder til fulde. Nu kan du få et helt unikt indblik i Mia Wagners værktøjer og metoder. 

Mia Wagner

Mia Wagner er bl.a. kendt fra Løvens Hule, hvor hun har investerer i iværksættervirksomheder. Mia Wagner er direktør for Freeway-koncernen, som blev etableret i 1998 og har siden drevet mange forskellige projekter, primært webbaserede virksomheder. 

Afsløring af opskriften til en succesfuld webshop
Kiranan Luxmy arbejder bl.a. med Shaping New Tomorrow, Julie Sandlau, Camille Brinch, Panzerglass og mange andre store e-commerce-løsninger. Kiranan udvikler dagligt koncepter og nu afslører han opskriften på en succesfuld webshop. Tilmeld dig her på siden og se med.  

Kiranan Grafikr

Kiranan Luxmy er partner og COO hos Grafikr. Hør ham og mange andre spændende talere d. 9. september direkte på YouTube. 

Miawagner taler til Google Succes Online

Carina Gjerløv
Head of Specialists and Client Engagement, Google Danmark 
 

Miawagner taler til Google Succes Online

Mia Wagner
Direktør, Freeway

Mia Wagner er direktør for Freeway-koncernen, som blev etableret i 1998 og har siden drevet mange forskellige projekter, primært webbaserede virksomheder. 

Anna fra Female Invest

Anna-Sophie Hartvigsen
Medstifter, Female Invest

Anna-Sophie er medstifter af Female Invest, som har hjulpet 35,000 kvinder på tværs af 41 lande med at komme i gang med investering. Hun er listet som Forbes 30 under 30, har skrevet en bestseller om investering og virksomheden vandt i sommers verdens største startup competition for female founders. 

Erik fra panzerglas

Erik Stengaard-Pedersen
Director, Head of Global E-Commerce

Erik er ekspert i at implementere Best in Class Marketing og digitale løsninger. Han har succes med turnarounds og skabt stærke forretningsresultater.

 

Kiranan

Kiranan Luxmy
COO og partner, Grafikr

Kiranan Luxmy er certificeret i Shopify, som er en af verdens største e-commerce platforme. Med platformen har hans bureau, Grafikr, blandt andet stået for Shaping New Tomorrow, Julie Sandlau, Camille Brinch, Panzerglass og mange andre store e-commerces løsninger i Shopify, som dagligt sparer og udvikler deres koncept videre med Kiranan. Han er motiveret af at hjælpe start-ups i gang, og det bruger han blandt andet sin yndlingsplatform Shopify til.
 

Bilelde på vej

Anders Berggreen
Adm. direktør, by ACRE

Anders er serieiværksætter og stifter af designvirksomheden byACRE, som producerer og sælger luksusrollatorer til hele verden. I et marked præget af rutiner og tradition har byACRE sat sig i føresædet med en nytænkende og ambitiøs digital kommunikationsstrategi.

Siden lanceringen i 2018 har Anders og hans team vækstet salget i deres webshop og udvidet deres forhandlernetværk gennem en række digitale initiativer og i dag har deres internationale salg langt oversteget det nationale. 
 

Hannah Plascke

Hannah Plasckhe 
Vært

Hannah Plasckhe er værtinde på Succes Online med Google og er fast værtinde på 'Dit Digitale Butiksvindue', der kommer til at løbe hen over efteråret. Hannah inviterer eksperter og specialsiter ind til at dele ud af deres indsigt, erfaring og værktøjer til digital vækst. 

 

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Mandatory.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Kommende livestreams

Det er gratis at deltage!

Der er ingen i øjeblikket.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.