I et samarbejde med:

partnere
WeStart: Danmarks største event for kvindelige iværksættere
WeStart: Danmarks største event for kvindelige iværksættere
Eventet er afholdt.

​Nu lancerer Dansk Iværksætter Forening og Google Danmarks største event for kvindelige iværksættere. Gå ikke glip af de sejeste iværksættere, eksperter og topfolk. Vær med live mandag d. 21. juni kl. 10:00. 

Du har en helt enestående mulighed for at høre hemmeligheder, tips og nye metoder til at starte en virksomhed og få succes som iværksætter. Eventet bliver livestreamet, så du kan følge med der, hvor du er. Tilmeld dig for at få dit link. 

Seks trin til succes

Nogle af Danmarks sejeste og mest prominente iværksættere går igennem seks trin til succes. Talerne kommer ind på opskrifter, metoder og 'hacks' med udgangspunkt i: 

  • Succeshistorier og fejltrin du skal undgå fortalt af Danmarks sejeste iværksættere 
  • Idéer og inspiration til at lykkes som iværksætter
  • Tips til at håndtere modstand og turde sætte sig selv på spil 
  • Opskrifter til markedsføring og udvikling af virksomheder  
  • Inspiration, tips og værktøjer 

Partnere på WeStart: 

DIFDE logo ivækst

Innofondengaa

DISEI

Crowdfunding

 

Martin Collignon underviser til Google Succes Online Festival

Malou Aamund
Adm. direktør, Google Danmark

Malou Aamund er adm. direktør for Google i Danmark. Hun har i 16 år haft ledende internationale stillinger i USA og Europa først for IBM og senest som direktør for Microsofts Windows forretning i Vesteuropa. Malou er uddannet cand.merc. på CBS i København (1995). Bestyrelsesmedlem hos Navico Group AS siden 2017. Med start januar 2018 er hun formand for bestyrelsen for Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP).

Le Gammeltoft

Le Gammeltoft
Iværksætter og forkvinde for Dansk Erhvervs Iværksætterpanel

For Le Gammeltoft er der særlig ét emne, som hun personligt er meget optaget af. I Danmark er kønsbalancen i iværksættermiljøet nemlig skæv, og kvinder udgør kun omkring en fjerdedel af de danske iværksættere.  Le Gammeltoft er DJ, radiovært, barejer, journalist og iværksætter. I 2008 skabte hun pladeselskabet Sound of Copenhagen, og i 2014 lancerede hun kultursitet Heartbeats, som siden dengang kun er vokset. Le Gammelftoft er i dag forkvinde for Dansk Erhvervs Iværksætterpanel, hvor hun driver indsatsen, der skal gøre det nemmere at være iværksætter i Danmark. En mission hun har været på lige siden, da Heartbeats blev til, var det med et ønske om at gøre noget bedre, og Le Gammeltoft fortæller, at hendes motivation for at være iværksætter var drevet af en oprørskhed.

Christel (a)

Christel Schaldemose (A) 
Medlem af Europa-Parlamentet 

Christel Schaldemose blev valgt til Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet den 26. maj 2019 med 65.179 personlige stemmer.

I Europa-Parlamentet sidder Christel Schaldemose i Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater (S&D) og er medlem af Udvalget om det Indre Marked og Forbrugerbeskyttelse (IMCO), hvor hun er koordinator for S&D, samt medlem af det Særlige Udvalg om Kunstig Intelligens i en Digital Tidsalder (AIDA). Før Christel Schaldemose blev MEP'er arbejdede hun som blandt andet som forbundskonsulent i AOF Danmark og som sekretariatsleder for Dansk Folkeoplysnings Samråd. 

Weiss

Pernille Weiss (C) 
Medlem af Europa-Parlamentet 

Pernille Weiss blev valgt til Europa-Parlamentet for Det Konservative Folkeparti den 26. maj 2019 med 80.140 personlige stemmer.

I Europa-Parlamentet sidder Pernille Weiss i Det Europæiske Folkepartis Gruppe (EPP) og er medlem af Udvalget om Industri, Forskning og Energi (ITRE) samt Udvalget om Miljø, Folkesundhed og Fødevaresikkerhed (ENVI). Pernille Weiss er uddannet sygeplejerske og har også akademiske uddannelser, som hun i de sidste ti år har brugt som selvstændig erhvervsdrivende.

Kira rundt

Kira Peter-Hansen (F) 
Medlem af Europa-Parlamentet 

Kira Peter-Hansen blev valgt til Europa-Parlamentet for Socialistisk Folkeparti den 26. maj 2019 med 15.765 personlige stemmer.

I Europa-Parlamentet sidder Kira Peter-Hansen i Gruppen De Grønne/Den Europæiske Fri Alliance, hvor hun er blandt næstformændene, og er medlem af Udvalget om Beskæftigelse og Sociale Anliggender (EMPL), Økonomi- og Valutaudvalget (ECON) samt næstformand i Underudvalget om Skatteanliggender (FISC). Kira Peter-Hansen blev valgt til Europa-Parlamentet som 21-årig og blev dermed den yngste MEP. Inden hun blev valgt til Europa-Parlamentet studerede Kira Peter-Hansen økonomi.

Sahra Josephine

Sahra-Josephine Hjorth
Founder og adm. direktør, CanopyLAB

Sahra-Josephine Hjorth startede ud som iværksætter i slut 20’erne og er i dag founder af og adm. direktør i softwarevirksomheden og læringsplatformen CanopyLAB. Virksomheden har rejst 15+ mio. kr. og har knap 100.000 brugere. Hun er datter af en flygtning og drevet af idéen om, at uddannelse en en mulighed alle skal have. Det var et forskningsprojekt, der var startskuddet til lanceringen af virksomheden CanopyLAB i August 2015. Ud over at være iværksætter er Sahra-Josephine Hjorth ekspert inden for uddannelsesteknologi og kunstig intelligens, fakultetsmedlem på Singularity University samt ambassadør for den danske forening Digipippi, der arbejder for at få flere unge piger til at arbejde inden for IT-sektoren. 

Louise rundt

Louise M. Ø. Nielsen
Stifter, GenieWords & Næstformand i Dansk Iværksætter Forening

Louise har siden 2012 arbejdet med digitalisering af små virksomheder. Med GenieWords giver hun små virksomheder muligheden for at konkurrere med de store, når det kommer til at få kunder med online annoncering. Siden 2017 har GenieWords bygget den software der skal til, for at løfte annonceringen for deres voksende kundebase der lige nu tæller over 500 CVR-numre. Ved siden af GenieWords er Louise næstformand i Dansk Iværksætter Forening.

Katja

Katja Meyer  
Co-founder, eachthing

Katja Meyer er iværksætter og co-founder af det danske startup eachthing,  der hjælper bevidste forbrugere med at vælge produkter, der matcher deres behov, f.eks. allergier eller diæter og værdier, som f.eks. bæredygtighed. Katja er udnævnt som en af de mest inspirerende kvinder i det danske tech miljø og som Climate Hero i 2021. Tidligere har hun været partner og direktør i Ladies First (Danmarks største netværk af karriere- og iværksættermindede kvinder. 

Kristin rundt

Kristin Assaad Andersen   
Stifter, LegalUp

Iværksætter og erhvervsjurist, Kristin Assaad Andersen, stiftede allerede under sit erhvervsjurastudie blandt andet både Udlændingeretshjælpen og Iværksætterretshjælpen. I dag står hun også bag den juridiske virksomhed, LegalUp. På samme tid har hun co-stiftet Female Founders Association, der danner grobund for et netværk af kvindelige iværksættere, der skal hjælpe hinanden godt på vej.

Solveig

Solveig Felbo  
Medstifter og direktør, Råhandel 

Solveig Felbo er medstifter og direktør i virksomheden Råhandel, en online markedsplads for fødevareproducenter og deres erhvervskunder. På markedspladsen handler over 150 små fødevareproducenter direkte med restauranter, kantiner, supermarkeder og specialforretninger, der i stigende grad efterspørger lokale og innovative kvalitetsprodukter fra små producenter. Solveig stiftede virksomheden i 2017 med distribution af varer fra en fødevaregodkendt garage i Roskilde, og i 2020 hentede hun ti millioner kroner fra blandt andre Johan Bülow i en investeringsrunde til Råhandel. Glæd dig til at høre hendes gode råd om det gode iværksætterpitch. 

Pernille

Pernille Møbjerg Knudsen   
Medstifter, The Jewellery Room

Pernille Møbjerg Knudsen, har en baggrund med strategi og forretningsudvikling fra reklamebranchen og har sammen med sin søster, Charlotte Møbjerg Ansel-Henry startet The Jewellery Room. The Jewellery Room  var oprindelig en succesfuld fysisk B2B messe og platform der præsenterede smykkebrands fra både Skandinavien og resten af verden mod en international skare af interessenter under den danske Modeuge. Da Corona ramte i marts 2020, forsvandt fundamentet for alle firmaets B2B aktiviteter, og de to kvinder besluttede at pivotere forretningen og satse 100% på B2C. Siden har de fået skabt en high-end B2C markedsplads, hvor kunder fra hele verden kan finde og shoppe unikke smykker fra nøje udvalgte smykkedesignere fra hele verden – her handler det ikke om masseproduktion, men om håndværk, kuratering, ekspertviden, kvalitet og tillid. 

Maiken Paaske

Maiken Paaske   
CEO, BeautyVision

Maiken Paaske er grundlægger og CEO i BeautyVision og en del af dette års til Talent 100 på Berlingske. Maiken Paaske har altid gået sine egne veje, og har også altid bevæget sig meget på områder, hvor der traditionelt er flest mænd. Med erfaring fra flere anerkendte tech-startups er hun i dag direktør i sin egen virksomhed  - en erfaring med rollemodeller, der gør, at hun i dag har mod til at stå på egne ben og afprøve sin egen idé.

10:00 - 10.02    Velkommen og dagens program v. Louise M. Ø. Nielsen, Næstformand i Dansk Iværksætter Forening

 

10:02 - 10:10    Iværksætteri i Europa v. Christel Schaldemose (A), Medlem af Europa-Parlamentet 

 

10.10 - 10:15    Lancering af WeStart v. Malou Aamund, adm. direktør i Google Danmark

 

10:15 - 10:25    Fra idé til virkelighed anno 2021 v. Katja Meyer, stifter af eachthing

 

10:25 - 10:35    Sådan laver du en MVP og tester din idé v. Maiken Paaske, adm. direktør i Beauty Vision

 

10.35 - 10:45    Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt v. Pernille Møbjerg Knudsen, adm. direktør i The Jewellery Room  

 

10:45 - 10:55    Pitch dig selv til succes v. Solveig Felbo, adm. direktør i Råhandel

 

10:55 - 11:05    Bliv en netværksdanner i verdensklasse v. Kristin Assad Andersen, adm. direktør i LegalUp

 

11.05 - 11.15    Skalering fra startup til scaleup v. Sahra- Josephine Hjorth, adm. direktør i CanoplyLAB

 

11:15 - 11:30    Kast jer ud i det! v. Le Gammeltoft, ejer og adm. direktør i Heartbeats

 

11.30 - 11:45    Iværksætterpanel v. Pernille Weiss (C), Medlem af Europa-Parlamentet & Kira Peter-Hansen (F), Medlem af Europa-Parlamentet 
 

11.45 - 11:50    Vær med på WeStarts iværksætterprogam v. Louise M. Ø. Nielsen, Næstformand Dansk Iværksætter Forening

 

11.50 - 11:50    Tak for i dag v. Louise M. Ø. Nielsen, Næstformand Dansk Iværksætter Forening

 

WeStart Iværksætterprogram: Opstart til september

Vil du udvikle din virksomhed gennem et unikt forløb? Nu kan du søge om at blive en del af WeStart til september og oktober. Sammen med 50 andre virksomheder og et hold af eksperter bliver din virksomhed klar til at succes. På WeStart får du et 8-ugers forløb, hvor fokus vil være at udvikle din forretning og gøre din mål realistiske og opnåelige. Alle deltagere på forløbet har mulighed for inspirerende workshops i et tilrettelagt forløb, der trækker på de bedste erfaringer fra Google, eksperter og andre iværksættere. Læs mere her.

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Mandatory.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.