I et samarbejde med:

partnere
Topbanner - Kom i gang med kunstig intelligens
Top banner mobil - Kom i gang med kunstig intelligens
Eventet er afholdt.

Kunstig intelligens kan gøre mange opgaver smartere. Få værktøjer og løsninger, som er baseret på kunstig intelligens, og som kan give indsigter, udføre opgaver smartere og skabe værdi for din virksomhed. 

Mulighederne er mange for virksomheder i alle størrelser og på to konferencer i Aarhus og København viser vi dig, hvordan du kommer i gang med værktøjer, der er baseret på kunstig intelligens. 

Forretningsmæssig brug af kunstig intelligens
Vi tager udgangspunkt i forretningsmæssig og anvendelig brug af kunstig intelligens til fx kundeservice, markedsføring, ressource- og projektstyring, bogføring, regnskab samt ansættelser. Vi allierer os med spændende cases og eksperter, som kan vise dig anvendeligheden af værktøjer og løsninger baseret på kunstig intelligens. 

Værktøjer og cases
Vi lægger vægt på at vise værktøjernes forretningsmæssige værdi. Vi har allieret os med cases, som disker op med deres erfaring og viden til disse to spændende arrangementer, der også byder på indlæg fra adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen og adm. direktør i Google Danmark Malou Aamund. 

København eller Aarhus
København torsdag d. 30. januar kl. 8.30-13.00
Aarhus tirsdag d. 10. marts kl. 8.30-13.00 - Gå til arrangementet for Aarhus her 

 • 08:30-09:00 - Croissant, kaffe og fremvisning af løsninger baseret på kunstig intelligens i Børssalen
   
 • 09:00-09:10 - Velkomst v. Brian Mikkelsen, adm. direktør Dansk Erhverv og indlæg, v. Malou Aamund, adm. direktør i Google Danmark
   
 • 09:10-09:25 - Panel m. moderator Pernille Enggaard og bl.a. Tore Duvold, direktør i Innovationsfonden, Ditte Rude Moncur, VP Digital i Vækstfonden, Morten Petersen CEO i Worksome og Janus Sandsgaard, Head of Digital Policy i Dansk Erhverv.
   
 • 09:25-09:35 - Demonstration af kundecase, v. Søren Dahlgaard, SupWiz
   
 • 09:35-09:45 - Introduktion af dagens virksomhedscase, Hotel Christian IV
   
 • 09:45-10:30 - Kunstig intelligens for SMV'ere v. eksperter fra kundeservice, marketing, HR, bogføring, resursestyring, effektivisering
   
 • 10:30-10:50 - Pause og fremvisning af løsninger baseret på kunstig intelligens i Børssalen
   
 • 10:50-11:05 - Kast jer ud i det! v. Stephen Alstrup, Professor KU/CEO i SupWiz
   
 • 11:05-11:35 - En dansk succeshistorie med kunstig intelligens v. Stine Mølgaard Sørensen, Radiobotics
   
 • 11:35-11:45 - Opsamling v. moderator Pernille Enggaard
   
 • 11:45-13:00 - Frokost og fremvisning af løsninger baseret på kunstig intelligens i Børssalen

 

 

Malou Aamund, adm. direktør for Google i Danmark.

Malou Aamund
Adm. direktør for Google i Danmark

Malou Aamund har i 16 år haft ledende internationale stillinger i USA og Europa først for IBM og senest som direktør for Microsofts Windows forretning i Vesteuropa. Hun har i tre år været medlem af Folketinget for Venstre og er uddannet cand.merc. på CBS i København (1995). Herudover har hun været bestyrelsesmedlem hos Navico Group AS siden 2017 og er med start januar 2018 tilmed formand for bestyrelsen for Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP).

 

Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv

Brian Mikkelsen
Adm. direktør i Dansk Erhverv

Brian Mikkelsen blev adm. direktør for erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen i juni 2018. Han var medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti fra 1994 indtil han tiltrådte stillingen i Dansk Erhverv, og han har i perioden bestridt flere ministerposter, bl.a. som økonomi- og erhvervsminister.

 

Pernille Enggaard er journalist og radiovært

Pernille Enggaard
Journalist, Radiovært og Moderator på konferencen

Pernille Enggaard er mangeårig finans- og erhvervsjournalist. Hun var i 2011 med til at starte Radio24syv og programmet “Millionærklubben”, som hun i dag bestyrer hos Euroinvestor / Berlingske Media.

 

Stephen Alstrup, CEO & Co-Founder, SupWiz

Stephen Alstrup 
Professor KU/CEO i SupWiz

Stephen Alstrup er CEO i SupWiz som måske har Europas stærkeste AI-team, der bl.a. laver chatbots. Stephen er desuden professor og leder algoritmedelen af Danmarks største AI-forskningsprojekt. Han er aktivt bestyrelsesmedlem i Innovationsfonden, ATVs Digitale Vismandsråd m.m. Tidligere har Stephen som CEO/founder stået i spidsen for den succesfulde startup Octoshape med millioner af brugere, og han stiftede sammen med 4 andre IT-universitetet.

 

stine

Stine Mølgaard 
Medstifter og COO i Radiobotics

Stine har arbejdet med teknologiens muligheder i mere end ti år og har fulgt den digitale udvikling tæt – både som eksternrådgiver for større corporate virksomheder og tidligere som CMO for tech-virksomheden Spektral. I dag er hun Co-Founder og COO hos Radiobotics, medejer af Nordic Fintech Angels, bestyrrelsesmedlem af MATTER Pension og farfatter til bestselleren "Fuck it, ship it".  

 

 

Søren Dahlgaard, CEO & Co-Founder, SupWiz

Søren Dahlgaard
Chief AI Officer og Co-founder i SupWiz

Søren Dahlgaard var med til at stifte SupWiz, da han var i gang med sin phd i datalogi på KU. Han er femdobbelt danmarksmester i programmering og har været gæsteforsker på Stanford University. I SupWiz står Søren i spidsen for AI udviklingen, som hele tiden sætter nye grænser for, hvad SupWiz' produkter, herunder chatbots, kan præstere.

 

Jeppe Juul Sørensen, Head of Growth & Strategy

Jeppe Juul Sørensen
Head of Growth & Strategy i KYNETIC

Jeppe er Head og S&G i Marketing performancehuset, KYNETIC. KYNETIC er full service digital bureau, der driver forretningsvækst for deres igennem digital marketing, med en speciel kompetence for at anvende AI/ML, automatiseringer og data for at opnå dette.
Jeppe har en lang erfaring med sig, fra digital marketing og medier, både fra industri- og konsulent-siden. Han har arbejdet sammen med en lang række af de største brands i norden på tværs af brancher og industrier og har til daglig det overordnede ansvar for KYNETICs rådgivnings- og konsulentydelser.

 

Jønne Marcher, Chief Technology Officer og Co-founder i PRECURE

Jønne Marcher
Chief Technology Officer og Co-founder i PRECURE

Jønne Marcher var med til at stifte PRECURE, som hjælper virksomheder med at forebygge nedslidningsskader ved hjælp af data og AI. Løsningen består af et smart wearables, der måler medarbejderens muskel- og bevægelsesaktivitet, hvorefter belastningen bliver evalueret i skyen. Dette giver en hidtil uset indsigt i hvor og hvordan forebyggende arbejdsmiljøindsatser skal udføres.

 

Lars Nielsen, Business Lead, New Channel, Roger

Lars Nielsen
Business Lead, New Channel i Roger

Ansvarlig for opbygning af partner netværk i Skandinavien.
Opsøgende salg, online demoer, præsentation for beslutningstagere og input til nye markedsførings tiltag.  

 

Henrik Fabrin

Henrik Fabrin
Founder & CEO i BotXO

Henrik er CEO og medstifter af BotXO, en danskbaseret AI startup der udbyder en platform hvor små og store virksomheder, uden at kode, kan bygge AI baserede chatbots på lokale sprog til f.eks kundeservice, ehandel, HR og personlig udvikling. 
Virksomheder i mere end 12 lande - såsom Booking.com, Carlsberg, Salling Group, Flügger, Trustpilot, Zendesk, Foliekniven og Barry - benytter allerede BotXO. BotXO er bl.a. en del af Digital Hub Denmarks europæiske eksportfremstød med henblik på at fremme danskbygget AI.

 

Morten Petersen, Co-founder & CEO i Worksome

Morten Petersen
Co-founder & CEO i Worksome

Morten Petersen er medstifter og CEO for Worksome, som er en platform for high-end freelancere og konsulenter. Worksome blev stiftet i 2017 og bruger AI til matche kandidater med job og opgaver. I dag er ca. 20.000 freelancere og konsulenter på platformen på tværs af faggrupper, og udover Danmark, er Worksome live i UK, Norge og Litauen. Før Worksome var Morten 5 år hos Google som en del af danske ledelse.

 

Mik Strøyberg, Founder, CEO i Good Monday

Mik Strøyberg
Founder, CEO i Good Monday

Founder and CEO Mik Stroyberg knows a thing or two about how tricky it is to run an office, having been responsible for 90+ companies’ entry into new markets through his last business, Lemonsqueeze -- a New York based company that ultimately was sold to Knotel. Mik has created successes within deal-a-day solutions, digital publishing and growth and holds a BSc and an MSc in Economics and Business Administration from Copenhagen Business School.

Co-Founder & COO i Radiobotics

Stine Mølgaard Sørensen
Co-Founder & COO i Radiobotics

 

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Mandatory.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.