I et samarbejde med:

partnere
Topbanner - Kom i gang med kunstig intelligens
Top banner mobil - Kom i gang med kunstig intelligens
Eventet er afholdt.

Kunstig intelligens kan gøre mange opgaver smartere. Få værktøjer og løsninger, som er baseret på kunstig intelligens, og som kan give indsigter, udføre opgaver smartere og skabe værdi for din virksomhed. 

Mulighederne er mange for virksomheder i alle størrelser og på konferencen viser vi dig, hvordan du kommer i gang med værktøjer, der er baseret på kunstig intelligens. 

Forretningsmæssig brug af kunstig intelligens i din virksomhed
Vi tager udgangspunkt i forretningsmæssig og anvendelig brug af kunstig intelligens til fx kundeservice, markedsføring, ressource- og projektstyring, bogføring, regnskab, IT-sikkerhed samt ansættelser. Vi allierer os med spændende cases og eksperter, som kan vise dig anvendeligheden af værktøjer og løsninger baseret på kunstig intelligens. 

Værktøjer og cases
Vi lægger vægt på at vise værktøjernes forretningsmæssige værdi. Vi har allieret os med cases, som disker op med deres erfaring og viden til disse to spændende arrangementer, der også byder på indlæg fra adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen og Leder af Google’s Aarhus-kontor, Mads Ager. 

Konferencen er til for virksomheder, og vi forbeholder os ret til at afvise tilmeldte, der ikke matcher denne beskrivelse.
 • 08:30-09:00 - Croissant, kaffe og fremvisning af løsninger baseret på kunstig intelligens
   
 • 09:00-09.10 - Mød jer selv v. Pernille Enggaard
   
 • 09:10-09:20 - Velkomst v. Brian Mikkelsen, adm. direktør Dansk Erhverv og indlæg, v. Mads Ager, Leder af Google’s Aarhus-kontor
   
 • 09:20-09:35 - Panel m. moderator Pernille Enggaard og bl.a. Anne-Marie Levy Rasmussen, direktør i Innovationsfonden, Ditte Rude Moncur, VP Digital i Vækstfonden, Morten Petersen CEO i Worksome og Janus Sandsgaard, Head of Digital Policy i Dansk Erhverv.
   
 • 09:35-09:45 - Introduktion af dagens virksomhedscase
   
 • 09:45-10:30 - Kunstig intelligens for SMV'ere v. eksperter fra kundeservice, marketing, HR, bogføring, resursestyring, effektivisering
   
 • 10:30-10:40 - Feedback fra virksomhedscase
   
 • 10:40-10:50 - Demonstration af kundecase v. Saher Amir, Communication & Business Developer i SupWiz
   
 • 10:50-11:10 - Pause og fremvisning af løsninger baseret på kunstig intelligens
   
 • 11:10-11:25 - Kast jer ud i det! v. Stephen Alstrup, Professor KU/CEO i SupWiz
   
 • 11:25-11:50 - En dansk succeshistorie med kunstig intelligens v. Sofie Grue Haumann og Jacob Høy Berthelsen, Enversion og kaunt
   
 • 11:50-12:00 - Opsamling v. moderator Pernille Enggaard
   
 • 12:00-13:00 - Frokost og fremvisning af løsninger baseret på kunstig intelligens
 

 

Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv

Brian Mikkelsen
Adm. direktør i Dansk Erhverv

Brian Mikkelsen blev adm. direktør for erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen i juni 2018. Han var medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti fra 1994 indtil han tiltrådte stillingen i Dansk Erhverv, og han har i perioden bestridt flere ministerposter, bl.a. som økonomi- og erhvervsminister.

 

Mads Aget, Chef for Google i Aarhus

Mads Ager
Leder af Google’s Aarhus-kontor

Mads Ager har en PhD grad i datalogi fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet som Software Engineer hos Google siden 2007 og er siden februar 2018 Site Lead for udviklingsafdelingen i Aarhus. Hos Google arbejder Mads med programmeringssprog og værktøjer til software udvikling. Teknologi bygget i Aarhus bruges i produkter så som Google Chrome og Android.

Moderator

 

Pernille Enggaard er journalist og radiovært

Pernille Enggard
Journalist, Radiovært og Moderator på konferencen

Pernille Enggaard er mangeårig finans- og erhvervsjournalist. Hun var i 2011 med til at starte Radio24syv og programmet “Millionærklubben”, som hun i dag bestyrer hos Euroinvestor / Berlingske Media.

 

Oplægsholdere

 

Stephen Alstrup, CEO & Co-Founder, SupWiz

Stephen Alstrup 
Professor KU/CEO i SupWiz

Stephen Alstrup er CEO i SupWiz som måske har Europas stærkeste AI-team, der bl.a. laver chatbots. Stephen er desuden professor og leder algoritmedelen af Danmarks største AI-forskningsprojekt. Han er aktivt bestyrelsesmedlem i Innovationsfonden, ATVs Digitale Vismandsråd m.m. Tidligere har Stephen som CEO/founder stået i spidsen for den succesfulde startup Octoshape med millioner af brugere, og han stiftede sammen med 4 andre IT-universitetet.

 

Jeppe Høy Berthelsen, Grundlægger, kaunt

Jeppe Høy Berthelsen
Grundlægger i Enversion og kaunt

kaunt A/S er et alt-i-ét-værktøj, der høster frugterne af den tidlige automatisering og bygger AI ovenpå. Jacob er drevet af en dyb overbevisning om, at data skal bruges til at gøre livet lettere, bedre og mere effektivt for mennesker, og kaunt A/S er sat i verden for at give dyrebar tid tilbage til folk.

 

Sofie Grue Haumann, Marketing Manager, kaunt

Sofie Grue Haumann 
Marketing Manager i Enversion og kaunt

Sofie interesserer sig for relationen mellem virksomheder og deres omgivelser og for, hvordan tendenser og udvikling i samfundet har afgørende betydning for måden, relationen herimellem håndteres.

 

 

Saher Amir, Communication & Business Developer, SupWiz

Saher Amir
Communication & Business Developer i SupWiz

Saher Amir har bred erfaring indenfor Kommunikation og Digitale Medier fra sin tid i globale organisationer som COWI og Danske Bank. Hun har et kommercielt fokus, flair for skriftlig kommunikation og en solid forståelse for kundernes behov. I SupWiz står Saher i spidsen for at fortælle verden om SupWiz avancerede AI-løsninger, herunder chatbots. Hun har ansvaret for kommunikation, marketing og kunderelationer, og har dermed et stort præg på forretningsudviklingen i SupWiz.

 

Jeppe Juul Sørensen, Head of Growth & Strategy

Jeppe Juul Sørensen
Head of Growth & Strategy i KYNETIC

Jeppe er Head og S&G i Marketing performancehuset, KYNETIC. KYNETIC er full service digital bureau, der driver forretningsvækst for deres igennem digital marketing, med en speciel kompetence for at anvende AI/ML, automatiseringer og data for at opnå dette.
Jeppe har en lang erfaring med sig, fra digital marketing og medier, både fra industri- og konsulent-siden. Han har arbejdet sammen med en lang række af de største brands i norden på tværs af brancher og industrier og har til daglig det overordnede ansvar for KYNETICs rådgivnings- og konsulentydelser.

 

Jønne Marcher, Chief Technology Officer og Co-founder i PRECURE

Jønne Marcher
Chief Technology Officer og Co-founder i PRECURE

Jønne Marcher var med til at stifte PRECURE, som hjælper virksomheder med at forebygge nedslidningsskader ved hjælp af data og AI. Løsningen består af et smart wearables, der måler medarbejderens muskel- og bevægelsesaktivitet, hvorefter belastningen bliver evalueret i skyen. Dette giver en hidtil uset indsigt i hvor og hvordan forebyggende arbejdsmiljøindsatser skal udføres.

 

Lars Nielsen, Business Lead, New Channel, Roger

Lars Nielsen
Business Lead, New Channel i Roger

Ansvarlig for opbygning af partner netværk i Skandinavien.
Opsøgende salg, online demoer, præsentation for beslutningstagere og input til nye markedsførings tiltag.  

 

Henrik Fabrin

Henrik Fabrin
Founder & CEO i BotXO

Henrik er CEO og medstifter af BotXO, en danskbaseret AI startup der udbyder en platform hvor små og store virksomheder, uden at kode, kan bygge AI baserede chatbots på lokale sprog til f.eks kundeservice, ehandel, HR og personlig udvikling. 
Virksomheder i mere end 12 lande - såsom Booking.com, Carlsberg, Salling Group, Flügger, Trustpilot, Zendesk, Foliekniven og Barry - benytter allerede BotXO. BotXO er bl.a. en del af Digital Hub Denmarks europæiske eksportfremstød med henblik på at fremme danskbygget AI.

 

Morten Petersen, Co-founder & CEO i Worksome

Morten Petersen
Co-founder & CEO i Worksome

Morten Petersen er medstifter og CEO for Worksome, som er en platform for high-end freelancere og konsulenter. Worksome blev stiftet i 2017 og bruger AI til matche kandidater med job og opgaver. I dag er ca. 20.000 freelancere og konsulenter på platformen på tværs af faggrupper, og udover Danmark, er Worksome live i UK, Norge og Litauen. Før Worksome var Morten 5 år hos Google som en del af danske ledelse.

 

Panel

 

Anne-Marie Levy Rasmussen

Anne-Marie Levy Rasmussen
Direktør i Innovationsfonden

 

Ditte Rude Moncur

Ditte Rude Moncur
VP, Digital i Vækstfonden

 

Janus Sandsgaard

Janus Sandsgaard
Fagchef for IT og Digitalisering i Dansk Erhverv

Tilmeld event: *

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Mandatory.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Udfyld nedenstående felter for at deltage.
Læs vores persondatapolitik her.

* Skal udfyldes.

Vi sender dig automatisk en bekræftelsesmail. Husk at tjekke efter i dit spamfilter.

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.