Privatlivspolitik og databehandling

For googlesuccesonline.dk

I indeværende privatlivspolitik og databehandling kan du læse mere om, hvordan oplysninger håndteres, der registreres, når du tilmelder dig uddannelser, workshops, konferencer, besøger hjemmesiden googlesuccesonline.dk eller bruger de initiativer og services, som der tilbydes fra googlesuccesonline.dk. Google Succes Online og hjemmesiden googlesuccesonline.dk drives af IVÆKST, der fungerer som operatør og ansvarshavende enhed. Denne privatlivspolitik og databehandling gælder udelukkende for hjemmesiden googlesuccesonline.dk. 

IVÆKST
Frederikskaj 4, 1. 
2450 København SV
E-mail: kontakt@ivaekst.dk 
Tlf: 71 99 25 24

 

Introduktion 

IVÆKST (vi i det følgende) er operatør på Google Succes Online i Danmark og agerer som leverandør på Google Succes Online. IVÆKST er ansvarlig for kursuskoordinering med bl.a. samarbejdspartnere og medarrangører, upload af kurser, arrangementer, konferencer samt nyheder og andet indhold. Google Succes Online er et uddannelsesprogram, der har til formål at løfte virksomheder og borgere med digitale kompetencer med henblik på at få virksomheder til at vækste gennem digitalisering, og hjælpe borgere med at få et job eller vokse i deres nuværende job. For at kunne måle og kontinuerligt forbedre de udbudte tilbud indsamles personoplysninger. 

 

Brug af googlesuccesonline.dk

Når du bruger googlesuccesonline.dk, behandler vi følgende personoplysninger: navn, e-mail, virksomhedsnavn, stilling, køn, telefonnummer og virksomhedsadresse. Formålet med indsamling personoplysninger er at yde den bedst mulige service overfor vores kursister. Herunder bl.a. udsendelse af påmindelsesmail, påmindelsesSMS og kursusevaluering. 

Vi måler på trafik og brugeradfærd på googlesuccesonline.dk for at kunne optimere den bedste brugeroplevelse for hjemmesidebesøgende. Til det formål anvender vi Google Analytics, der indsamler data og statistik om brugernes interaktion med hjemmesiden. Du kan altid frabede dig Google Analytics ved at besøge: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi benytter desuden Facebook-pixel på googlesuccesonline.dk, for at kunne spore effekten af betalt annoncering. 

 

Formål med indsamling af personoplysninger 

Vi indsamler personoplysninger for at kunne optimere brugeroplevelsen af kurser, arrangementer, konferencer og hjemmeside. Vi indsamler almindelige personoplysninger som for eksempel fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse samt generelle virksomhedsoplysninger. Oplysningerne opbevares indtil en person framelder sig vores database. Vi indsamler personoplysninger fra dig i følgende tilfælde: 

Når du tilmelder dig et kursus, arrangement, kursusforløb eller en konference
Når du abonnerer på vores nyhedsbrev

Vi indsamler kun de oplysninger, vi behøver for at du kan tilmelde dig vores arrangementer (kurser, kursusforløb, videotræning, livestreams samt lignende). Vi angiver tydeligt ved hjælp af stjerner (*), hvor personoplysninger er obligatoriske og tydeligt uden stjerner hvor personoplysninger er frivillige. I nogle tilfælde overlader vi personoplysninger (navn) - og virksomhedsoplysninger til samarbejdspartnere og leverandører, som for eksempel oplægsholdere, medarrangører, partnere og analyseinstitutter, der foretager tilfredshedsundersøgelser og evaluerer fælles aktiviteter. Vores samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på vegne af IVÆKST og baseret på IVÆKST’s instrukser. 

 

Beskyttelse af personoplysninger 

Vi følger persondataloven og opbevarer personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi benytter os af computere og servere med begrænset adgang, som er placeret under sikrede og kontrollerede faciliteter. Vi tester og overvåger løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre alle foranstaltninger lever op til de forsvarlige krav, under hensyntagen til at sikre vores brugeres oplysninger. 

 

Markedsføring

Personoplysninger bruges til tilpasning af vores markedsføringsbudskaber, som vi sender via nyhedsbreve til vores brugere. Foruden markedsføringsbudskaber bruger vi personoplysninger til at kommunikere med dig med hensyn til de kurser og serviceydelser, som vi leverer. Kommunikationen kan foregå via telefon, e-mail eller SMS. Derudover bruger vi virksomhedsoplysninger (fx CVR-nummer) til at måle vækst, beskæftigelse og effekten af vores initiativer på de virksomheder, som vi underviser. 
 

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.