Privatlivspolitik og databehandling

For googlesuccesonline.dk

I indeværende privatlivspolitik og databehandling kan du læse mere om, hvordan oplysninger håndteres, der registreres, når du tilmelder dig uddannelser, workshops, konferencer, besøger hjemmesiden googlesuccesonline.dk eller bruger de initiativer og services, som der tilbydes fra googlesuccesonline.dk. Google Succes Online og hjemmesiden googlesuccesonline.dk drives af IVÆKST, der fungerer som operatør og ansvarshavende enhed. Denne privatlivspolitik og databehandling gælder udelukkende for hjemmesiden googlesuccesonline.dk. 

IVÆKST
Frederikskaj 4, 1. 
2450 København SV
E-mail: kontakt@ivaekst.dk 
Tlf: 71 99 25 24

Introduktion 

IVÆKST (vi i det følgende) er operatør på Google Succes Online i Danmark og agerer som leverandør på Google Succes Online. IVÆKST er ansvarlig for kursuskoordinering med bl.a. samarbejdspartnere og medarrangører, upload af kurser, arrangementer, konferencer samt nyheder og andet indhold. Google Succes Online er et uddannelsesprogram, der har til formål at løfte virksomheder og borgere med digitale kompetencer med henblik på at få virksomheder til at vækste gennem digitalisering, og hjælpe borgere med at få et job eller vokse i deres nuværende job. For at kunne måle og kontinuerligt forbedre de udbudte tilbud indsamles personoplysninger. 

Brug af googlesuccesonline.dk

Når du bruger googlesuccesonline.dk, behandler vi følgende personoplysninger: navn, e-mail, virksomhedsnavn, stilling og telefonnummer. Formålet med indsamling personoplysninger er at yde den bedst mulige service overfor vores kursister. Herunder bl.a. udsendelse af påmindelsesmail, påmindelsesSMS og kursusevaluering. 

Vi måler på trafik og brugeradfærd på googlesuccesonline.dk for at kunne optimere den bedste brugeroplevelse for hjemmesidebesøgende. Til det formål anvender vi Google Analytics, der indsamler data og statistik om brugernes interaktion med hjemmesiden. Du kan altid frabede dig Google Analytics ved at besøge: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi benytter desuden Facebook-pixel på googlesuccesonline.dk, for at kunne spore effekten af betalt annoncering. 

Formål med indsamling af personoplysninger 

Vi indsamler personoplysninger for at kunne optimere brugeroplevelsen af kurser, arrangementer, konferencer og hjemmeside. Vi indsamler almindelige personoplysninger: fornavn, efternavn, telefonnummer, e-mail samt organisation. Oplysningerne opbevares indtil en person framelder sig vores database eller opbevares højst 24 måneder efter formålet er opfyldt, hvorefter data slettes. Vi indsamler personoplysninger fra dig i følgende tilfælde: 

  • Når du tilmelder dig et kursus, arrangement, kursusforløb eller en konference
  • Når du abonnerer på vores nyhedsbrev

Vi indsamler kun de oplysninger, vi behøver for at du kan tilmelde dig vores arrangementer (kurser, kursusforløb, videotræning, livestreams samt lignende). Dine data bliver ikke delt med andre og vi angiver tydeligt ved hjælp af stjerner (*), hvor personoplysninger er obligatoriske og tydeligt uden stjerne (*) hvor personoplysninger er frivillige. 

Beskyttelse af personoplysninger 

Vi følger persondataloven og opbevarer personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi benytter os af computere og servere med begrænset adgang, som er placeret under sikrede og kontrollerede faciliteter. Vi tester og overvåger løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre alle foranstaltninger lever op til de forsvarlige krav, under hensyntagen til at sikre vores brugeres oplysninger. 

Markedsføring

Personoplysninger bruges til tilpasning af vores markedsføringsbudskaber, som vi sender via nyhedsbreve til vores brugere. Foruden markedsføringsbudskaber bruger vi personoplysninger til at kommunikere med dig med hensyn til de kurser og serviceydelser, som vi leverer. Kommunikationen kan foregå via telefon, e-mail eller SMS. 

Dine rettigheder

Ifølge lovgivningen har du rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

  • Indsigsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Du har ret til at rette dine oplysninger (berigtigelse).
  • Berigtigelse og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Du har derudover også ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med IVÆKST? 

IVÆKST, Frederikskaj 4, 1., 2450 København SV er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger.

Spørgsmål til behandlingen kan rettes Erik Lautrup-Larsen som kan kontaktes på erik@ivaekst.dk. 

Du kan kontakte IVÆKST på: E-mail: kontakt@ivaekst.dk eller Tlf: 71 99 25 24. 

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle gratis aktiviteter direkte i din indbakke.