partnere Google Succes Online Tur 2019

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål du måtte have om Google Succes Online Turen.

Faq accordion
Hvad er Grow with Google?

Grow with Google er et globalt initiativ, der sigter mod at skabe bedre muligheder for alle. I EMEA tilbyder Google gratis kurser, værktøjer og træning for at hjælpe folk med at få de rigtige færdigheder til at finde et job, fremme deres karriere eller vækste deres virksomhed. 

Hvad er Google Succes Online?

Google Succes Online er et partnerdrevet initiativ af Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dansk Erhverv, Ase, FDIH, IT Branchen og IVÆKST. Siden 2012 har Google Succes Online afholdt kurser i hele Danmark og undervist mere end 70.000 i digitalisering.

Hvorfor er Google Succes Online på tur rundt i Danmark?

I maj 2018 åbnede vi Det Digitale Læringshus på Nørrebrogade i København, hvor vi på ét år har trænet 10.000 SMV’er, studerende og ledige i digitale kompetencer. Nu tager vi Det Digitale Læringshus på hjul, så flere kan få glæde af gratis kurser i digitale discipliner og for at bidrage til den fortsatte positive udvikling af Danmark som et af verdens mest digitale lande.

Hvilke byer besøger Google Succes Online Turen?

Turen går forbi 11 kommuner i Danmark: Horsens, Thisted, Holstebro, Viborg, Fredericia, Aabenraa, Søndersø, Svendborg, Sorø, Holbæk og Helsingør.

Hvordan tilmelder jeg mig et arrangement?

Vi anbefaler, at du tilmelder dig online. Walk-ins er også velkomne, hvis arrangementet ikke er fyldt op med kursister, der har tilmeldt sig på forhånd. 

Hvordan afmelder jeg mig et arrangement?

Hvis du skulle blive forhindret i at deltage i et arrangement, kan du framelde dig via linket i den bekræftelsesmail, du modtog ved tilmelding eller ved at sende en mail til kontakt@googlesuccesonline.dk. Husk at det er vigtigt at framelde sig ved udeblivelse, så en anden kursist kan få glæde af pladsen.

Hvad gør jeg, hvis der ikke er flere ledige pladser til et arrangement?

Hvis et arrangement er fyldt op, bliver du automatisk tilmeldt en venteliste, når du forsøger at tilmelde dig. Hvis du kommer fra ventelisten og over på arrangementet, vil du modtage en mail herom. Ellers er du også velkommen til at møde op på dagen og se, om du er heldig at få plads, ved at nogen udebliver. Vi kan ikke garantere en plads, men vi gør vores bedste og udfylder alle tomme pladser.

Skal jeg medbringe noget til et arrangement?

Medbring gerne din computer, eventuelt notesbog og kuglepen efter behov.

Kan børn deltage på de forskellige arrangementer?

Vores kurser er rettet mod virksomheder. 

Flere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende os en mail på kontakt@googlesuccesonline.dk

Få besked om aktuelle aktiviteter
Få besked om aktuelle aktiviteter
Tilmeld dig Google Succes Onlines nyhedsbrev, og få alle aktiviteter direkte i din indbakke.