Google Succes Online

Google Succes Online

Google Succes Online hjælper små- og mellemstore virksomheder med at udnytte mulighederne, der er kommet med øget digitalisering af samfundet. Google Succes Online er et initiativ af Google i samarbejde med ASE, Dansk Industri, Erhvervsstyrelsen, FDIH, IT-branchen, IVÆKST og PwC. Fælles for partnerne er, at de alle ønsker at bidrage til missionen om, at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med at udleve deres online potentiale, og dermed fremtidssikre rygraden af den danske økonomi.

Blogindlæg

Gitte Olrik, ejer af kaffevirksomheden NORU, mødte den Digitale Koordinator Sidsel til matchmaking-arrangement formidlet af Succes Online og Københavns Erhvervshus.
Det er et nyt år, og et nyt hold Digitale Koordinatorer står klar til at hjælpe virksomheder med at få bugt med deres digitale udfordringer.
2017 har været et begivenhedsrigt år for Succes Online. Vi ser tilbage på året der gik og vender samtidigt blikket mod 2018.
På kurset "Bliv Digital Koordinator" kom i alt 45 kursister gennem et curriculum bestående af: Webanalyse, Målsporing, Betalt og organisk søgemaskineoptimering
Du møder dem rundt omkring i landet. De har altid skarpe pointer om søgemaskinemarkedsføring, annoncering på sociale medier og opbygning af hjemmesider.
2017 er året, hvor Succes Online fejrer den markante milepæl ved 30.000 underviste små- og mellemstore virksomheder.
Dorte Møller Petersen fra Spøttrup Bigaard har sammen med sin mand solgt honning fra egen biavl i over 35 år.
Karina ved, at for hver restaurant de åbner, er Google My Business det første trin til at øge synligheden online.
Google My Business er et gratis og brugervenligt værktøj, som gør det lettere for virksomheder og organisationer at administrere deres onlineprofil overalt på Google
Hvor skal min uddannelse ende? Hvilken praktikplads skal jeg søge? Det er spørgsmål enhver studerende, på EAAA, dagligt må forholde sig til.
 Kathrine Hendriksen, der er medejer af Rødvig Kro & Badehotel, deltog for cirka 3 år siden på Succes Online i samarbejde med Stevns Erhvervsråd.
Succes Online mødte indehaver, Dennis Drejer, til en snak om mulighederne ved e-handel og de kommende Succes Online-kurser i Skive.